Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınav yerleri belli oldu. Detaylar saat 14'de

Başvuru belgesi aldığımda işitmeden engelim olmasına rağmen 60 dakika yazıyordu şimdi sınav giriş belgesinde işitme 80 dakika yazıyor sıkıntı olmaz değil mi?

Ayrıca önlisanstan giriyorum ama sınav giriş belgeisinde yazmıyor?

Belki faydası olur arkadaşlar. Resimleri sırası ile takip edin yeterli.

LAMoP0.jpg
[/URL][/IMG]
rM4dLa.jpg
[/URL][/IMG]
PkdE3d.jpg
[/URL][/IMG]
g8gLl0.jpg
[/URL][/IMG]

kaç kişinin girdiği bellimi acaba? bilen varmı? lisans başvuru kaç kişi?

nuri3558

Benim de başvuruda 60 yazıyordu şimdi baktım 80 yazıyor

Arkadaşlar sınava hangi kategoriden gireceğiniz yazıyor mu. Genel işitme ya da zihinsel diye ?

Ben görmeden giriyorum ek süre istemiştim ama çıkmamış yada nasıl olacak bilen arkadaşlar varmı

Ösym onu belirliyor genel engelli grubundan sınava girecekseniz eğer ek süre verilmiyor herhalde. Tüm işitme engellilere 20 dk ek süre veriliyor

Hangi kategoriden sınava gireceğimizi nerden anlıyoruz. Giriş belgesinde yazıyor mu göremedim öyle bişey. Sadece engel durumu yazıyor

şimdi tekrar baktım sınav yeri görünüyor engel gruo yeri yerinde süreğen hastalık kroik diyor o nedemek sorular nasıl olur zok mu zor olur acaba ???

Engel durumu bende görme yazıyor görmeden giriyorum ordan biliyorum ben

benım anlamama yanlıs anlama unutma ters anlama gıbı sorunlarım var raporumda zıhınsel ısaretlı olmasına ragmen genelden aldılar demekkı dunyanın en zekı ınsanıyım zıhınsele gerek duymamıslar defalarca doktora ılettım bu sorunum var dıye olmadı 4 yıllık unıversıte mezunu zıhınselden gırebılıyorda bana gelınce olmuyo ayvayı yedım ben geneldekı sorular acayıp zor yapabılcegımı sanmıyom hepsını kafatan atıcam tutursam ıyı tuturmasam surunmeye devam

bıde sorular sankı o kadar basıtkı 60 dakka verıyorlar

Mehmet6868

Görme engelli grubuna ek süre veriliyor diye biliyordum ama sizde niye yazmıyor acaba anlamadım

Aile ve sosyal politikalar bakanligi kartimizi yanimiza alsak sinav aninda.sknti olur mu iceri alirlar mi

nüfus cuzdanını al yanına garanti olsun aile sosyal politikalar bakanlığı evrakı iş görmez bence.

Üst Alt