Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Sınav ücretleri ve Yatırılacak Bankalar

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
468
Reaksiyonlar
200
EKPSS Sınavına girecek olanlar 24 ŞUBAT-7 MART 2014 tarihleri arasında, 25 TL (ÖSYM'de BAŞVURU HİZMETİ ÜCRETİ : 3,00 TL),
EKPSS Kuraya katılacak olanlar 12-23 MAYIS 2014 tarihleri arasında 10 TL olarak yatırılacaktır.

SINAV / KURA BAŞVURU ÜCRETİNİN
YATIRILACAĞI BANKALAR

Ziraat Bankası’nın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı
Halkbank’ın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı
Akbank’ın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)
Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı (KKTC’den
başvuracak adaylar hariç)
Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı
DenizBank’ın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)
Tüm PTT iş yerleri (KKTC’den başvuracak adaylar ASPOS-Gazi Magusa)

*Başvuru/sınav ücreti ÖSYM’nin İnternet sayfasında yer alan “ÖDEMELER”
alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilecektir

Başvuru/sınav ücretini yatıran adayların banka şubesinden ayrılmadan önce, kendilerine
verilen banka dekontunu dikkatle incelemeleri, bilgilerinde yanlışlık yoksa bankadan
ayrılmaları, yanlışlık varsa mutlaka düzelttirerek bankadan ayrılmaları gerekmektedir.

eapJzd.png

Kılavuz

basvuru ucretı 100 lıra dıyor ösym bankaya 100 mu yoksa 25 mı

başvuru ücreti 100 tl'dir. bunun 25 tl'sini aday bankaya yatıracaktır. geri kalan 75 tl aile ve sosyal politikalar bakanlığı tarafından karşılanacaktır. saygılar:D

25 TL'sini adaylar yatırıyor yukarıdaki bankalara. 75'i AileveSosyal Politikalar Bakanlığının yatıracağı miktarmış.

ATM'den yatırılabiliniyor mu arkadaşlar ?

insanların kafalarını nasılda karıştırıyolar, madem sadece 25 TL yatıracaz, 75 TL lafını neden yaparlarki. Benim bile kafamda hala soru işareti var, AileveSosyal Politikalar bizim babamızmıki yatırıyor.

arkadaşlar Internet bankacılığı aracılığıyla da yatırabiliyoruz.

OzİStar;
Ziraat in para yatırılabilen ATM lerinden yatırabiliyorsunuz.
GİRİŞ - ÖDEMELER- EĞİTİM - ÖSYM - KPSS şeklinde seçeneklerden sırayla işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.Ücret 25 TL olarak karşınıza çıkacaktır. Para üstü verilebiliyor.

ben işden eve saat 15:30da geliyorum acaba parayı benim adıma annemmi yatıracak yoksa saat 15:30 dan sonra ben mi yatıracam bankada imza gerekiyor mu

Özer bey hicbirsey gerekmiyor internetten kendinizde yatirabilirsiniz benimkini eşim yatırdı hic bir problem olmadi

sağolasın ben başvuru işlemimi yaptım hepimize hayırlı olsun

Arkadaşlar ;

Sınav ücretleri artık hiç bir bankanın gişesinden alınmıyor.
ÖSYM tarafından gerçekleştirilen bütün sınavlar bankaların ATM'leri ve internet bankacılığı aracılığı ile yapılıyor.
Boşuna Şube içine girip sıra alıp saatlerce beklemeyin.

Merhaba aile ve sos.polt.il núd.giderken yanimizda saglik raporu diploma kimlik dısinda birsey götvruyormuyuz ben ilk kez başúru yapacagimda ösymin sitesindeki formu çikti alip goturuyormuyuz? insallah hepimiz icin hayirli olur ve insallah yerlesiriz

NamekaN;

EKPSS diye geçiyor değilmi ATM'de yoksa KPSS diye'mi

Teşekkürler bilgi için.

OzİStar;

Evet, ÖSYM sınav başlığı altında EKPSS olarak geçiyor.

Merhaba acaba aile ve sos.pol. il mudurlugune gidfrken internetteki formlari goturuyormuyuy yoksa ösym burosuna giderken mi gotüruyoruz?

Adamlar Uğraşmış bizim için KLAVUZ yayınlamış - üstelik internetten okumak mümkün, oradan araştırıp doğru bilgiye erişmek yerine buradan soru sormak sadece bilgi kirliliğine neden oluyor

biliyorum kilavuzu indirdim ama goremedim tel.den ckiyorum ama o kadar yazi yazaçginiza bir cevap verseydiniz ya da yorum yapmasaydinız ben bilen ve yardımci olmak isteyen arkadaslara sordum

Klavuzu okuyorsunuz göremiyorsunuz - ancak sınava girip memur olmak istiyorsunuz - bu da güzel..

çok aklınıza takıldıysa çıkartın belgeleri götürün yanınızda çok zor olmasa gerek - yazdıklarım hoşunuza gitmiyor ise dikkatli okumuyorsunuz demek ki sizin için yazılan cevap değili.. sataşma yeri haline gelmiş yine burası

simurganka;

arkadaşım il müdürlüğüne giderken raporun fotokopisi, diploma fotokopisi ve nüfus cüzdanı fotokopisini götürmen yeterli....

ben sadece 25 tl yatırdım 75 tl aile ve sosyal politikalardan para yatırmadım istemedilerde ve kaydımı yaptırdım bitti

dilnogdil;

bakanlık senin yerine 75 tl kendisi veriyor...yani senin 75 tl vermen gibi bir durum yok....

daha önce ömms ye girdim sos.pol. il mudurlugune gitmeme gerek varmı?

Üst Alt