Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss ortaöğretimden girenler hayaller neydi gerçek ne oldu? Tahmini puanları yazalım

3806inc

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Benim hayalim zor bir sınav olur dusuncesindeydim ama çok kolaydı ben beceremedim.genel kültür çok anayasa kasmışlar.bnm puan 70 gelir gelmez.

ben 52 soru işaretledim şimdiye kadar 6 yanlışım var gibi 85/90 arası beklıyorum
9 mat çözdüm 15türkçe 28 genel kültür

benımde hayalım 85 almaktı ama yapamadım ve su anda ıntıhar etme dusuncesındeyım

12Dogru 3 yanlis turkce 15/15 matematik ve genel kulturden 8 yanlis 5 bos yaptim kac alirim arkadaslar 40-42 net gibi bir sey geliyor kac puan gelir simdi netler az olsa bile matematik cok puan getirir sanirim

Bnm şuan buyuk bir soru işareti yanlışım çıkıyor gittikçe :).. 36 yaparım herhalde ama atanmak nasip olur mu artık takdiri ilahi

Devran29 arkadasim şen ciddimisin yardima ihtiyacin varsa telefonu ozelden yaz yardimci olalim

Devran sıkıntı yapma beee. Bak sana rahatlatıcı bisey soyleyim.diyelim sen kötü yaptın 50 puan geldi.tercih zamani geldi ornek ankarada bir yerde açık kontenjan var.sende orayı yazdin ve senden başkası yazmadı böyle bir durumda sen 30 da alsan oraya sen girersin caktin köfteyi :) yanı demek istediğim puan kdr tercihte önemli arkadaşlar..

Arkadaslar bir soru vardı zihinsel olarak giren lerde pamukkale -Antalya diye siklardan hatırlıyorum

HilaluA maşallah iyi yapmisin hadi bakalım aciklaninca mujdemi isterim..

msait19 bende git gide dusuruyorum kafamdan :) böyle gidersem kötü :)

3806inc bilemiyorum kardeş., 46 soru yaptım, ortaöğretim genelden artık bakalım,. Bu sene gerçekten zordu..

Arkadaslar hatirladiginiz siklari yazarmisiniz

bayram abi Allahini seversen nerelere çalıştın soyle bizede.

msait19 la sen kaç defa girdin bu sınava .ben ilk girdim basitti.

#Eda Fatma cim senin full cekmen lazimmis .senin için çerez sorulardi.

bu netleri nasıl hesaplıyorsunuz sorular nerede

Gesees sorular kafada .artık aciklamiyorlar .netlerede kafayı takma ne kdr çok doğru yaptiysan o kadar iyi.ama matematik fazla getiriyor

39_40 netim var.10 tanesi matematik.kac puan gelir arkadaslar.hizmetli yazicam kafadan.biktim ozelsektorden.Allah hepimizin yarve yardimcisi olsun ins.orta ogretim bu arada.saygilar

Çok kolaydı abi. Adamlar tevhidi tedrisatı sormuş. gitmiş türklerin kullanmadığı ünvanı sormuş. Hatırladığım daha bir sürü inanılmaz kolay soru var. Türkçeyi hiç söylemeyeceğim resmen gözün kapalı 12 yaparsın abicim. Tarih sanki çok çok az zordu ama yinede yani kpss tarihe çalışan adam full çekecek ondan kardeşim. Matematikten hiç anlamayan birisi olarak 5 tane yaptım düşünün artık. Antremanlarla mat serisi bitiren full çekecektir o mattan. Anayasa da oldukça kolaydı. Kabul edelim benim ekpss ilk girişim ve lys ve ygs den sonra hiç terlemediğim ve hunharca bir şekilde hasta olarak girdim. Sınavda bayılacaktım çünkü boğazımda inanılmaz ağrıyordu normalde 160 dklık ygs sınavında bir gr su içmem bu sınavda 1 litre içtim abi. Etrafımdaki insanlarda rahatsız olmuştur öksürükten ama bu kadar kolay sınavda öksürük falan dikkat dağıtmaz abi cevaplar belliydi. Hele ben son 10 soruyu 1 dkda işaretledim. Yine iyi beklemiyorum çünkü mallık yaptım. Ygs gibi lys gibi zor sandım gittim salak gibi üni sınavına çalıştım bunun kitabını açmadım. Şuan antremanlarla mat bitirmediğim için çok çok pişmanım. Herkesin gönlünce istediği olur inşallah ama bu kadar kolay sınavda sıralamalar çok oynuyacaktır eminim.

Seca öyle deme la.senin bilgilerin taze sana kolay gelmiştir.biz ev gecindiren çocuk büyüten adamlariz.adimizi sorsalar belki bilemeyiz :). Ama gerçekten bende ilk girdim hanı geometri analitik felan bekliyordum ama ama :)

Abi kolaydi demisin eyv.ama kisiden kisiye degisir.bazilari bazi sorulari bende dahil cok kolay olmasindan dolayi yanlis yaptik.bazisinada zor gelenler mesela tarih bazilarina cok kolay geldi.birsuru etken var.hakkimizda hayirlisi

genel kültür hepden kolaydı genel yetenekden 15 türkçe sorusu bana kolay geldi matematikden ise 12 tanesi kolaydı 3 tanesi zordu matematikden 25-26-28 nolu soruları yapamadım boş bıraktım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun takdir allahtan

3806inc ilk defa giryom ama çıkmış sorula göre zordu bence,, 2014 tekini bilmiyorum ama bnce...

Gokansafak cım bak ben burda bu sınava kimse üzülmesin sıkılmasın diye dalgasına alıyorum .işin aslında bu tip bir sınavlarla engelli insanları istihdamdan engelliyorlar.özel kurumların %3 kamunun %4 kadar engelli çalıştırma zorunlulugu var hem calisin diyorlar hem sınav koyup engelliyorlar hem zorunlu çalıştıracak diyor.bu kdr çelişki olmaz.ha emin ol denetlense çalıştırmayan kurumlar o kdr açık kadro varki inanın bu sınava gerek kalmaz.zaten çalışabilecek olan kaç engelli var .ornek Türkiye genelinde milli eğitimde 15000 çalışan var sırf bu kurumun 1500 engelli çalıştırması gerekiyor. Yani Bu sınav sadece formalite .ornek 4 senelik üniversite mezunu KPSS ye çalışıyor ama kurum kendi adamini önce sözleşmeli alıp sonra kadroya alıyor ee nerde kaldı o KPSS ye çalışan adamın emeği hakkı .bu tıp sınavlar sadece eksiltebilecek kadar insanı eksiltmek.herkes iş derdinde ama önemli olan kimsenin kapısında beklemeyip kimsenin kul hakkını yemeden yaşamak.ama günümüzde cooook zor.adam faiz yiyor dine uyduruyor.minareyi çalışıyor kılıfını hazırlıyor.amaaan amaaaan .konuşturma beni gokan şafak :)

gesees netini 0.8 ile çarp bulduğun sonucu 50 ile topla

Ben barajın altında kalmış olabilirim , hiç bilmiyorum.Bodozlama aksiyona daldım.Hiç çalışmadan girince tabi... Sağlık olsun deyip çayımı yumduluyorum.

Ben ayvayi yedim zaten hic anlamadim calistimda okuduklarimi calistiklarimi unuttum arkadas sabahtan beri intihar provasi yapiyom cunku bu ise cok ihtiyacim vardi ama bir turlu nasip olmadi

Birde nedir bu +50 puan meselesi devlet 50 puanmi veriyo her adaya

3806inc

Şöyle bir şey düşünüyorum.
Tercih zamanı geldiği zaman kim nereyi tercih ettiyse sistemde gözükse çok iyi olur.
Diyelim ki ben 95 aldım İstanbul da biryeri tercih ettim, sende 94 aldın ve aynı yeri tercih edeceksin ama benim puanımın fazla oldugunu görüp boşyere orayı tercih etmeyeceksin ve daha başka yeri terchi edip yerleşeceksin.
böyle birşey yapsalar kimse açıkta kalmaz :)

asadas05

Yok ya ben ornekte bile 94 alamam :)
Dediğin olayda olabilecek bir durum.yanı adam 95 almış nerdeyse bütün soruları yapmış ama tercihten dolayı atanamiyor çok saçma.
devran29 dovecem seni artik ha.kardesim düşük almak herşeyin bittigi anlamına gelmez diyorum ya.illa memur olacaksın diye de bisey yok.özel sektordede bu sınav sonucuyla guzel işlere girilebilir.çok düşünme sonuçlar gelsin önce.daha açıklanmadan bitiriyon sen.
MeçhulAdam baraj diye bisey yok.bunu çalışan alacak kurum belirliyor.işte ekpss den 50 alsın 40 alsın gibi veya sadece girmiş olsun yeter gibi.

valla 3806ınc kardesım ben zodayım zıhınselden gırmem gerekıyorken genelden aldılar sınavımı ıptal etırme gıbı sansım varmı zaten lıseyı 2017 yazında bıtıyorum yoksa dayanamıcam bu sefer

devran29 iptal ettirme şansın yok gelen sonuca itiraz edersin bu bir .ikincisi ben ortopedik engelli olarak girdim ve soru kitapcigimin üstünde genel,zihinsel,işitsel gibi şeyler yazıyordu.galiba ortak sorulardi tahminimce ama yanlış bilgi vermek istemem.kendinide zora sokma bu sınava giren herkes zorda.sınava giren 70 bin kişiyle hiç farkımız yok.

Üst Alt