Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Ortaöğretim tercih yapacaklar

Puan 82,422 daha önce yerleşmedi.Adalet Bakanlığı hizmetli kadrosu tercih edecek.Çalışma şartları,işe başlamadan yaşadığın ile tayin hakkı olup olmadığı konularında bilgisi olan var mı acaba?

Faruk33
Faruk kardesim peki 82.70.. kusur puanla memurluk gelirmi sence

deniz1
Peki bolumunuz nedir birans siralamaniza baktinizmi
Puaniniz iyi cunku

Alan yok.Genel lise tm,fen,matematik ,alan yok bölümlerinde atananlar dışında sıralama 240.Memurluk tercih edecek fakat gelmesi zor görünüyor.

Hizmetli gelir memurluk olmaz o puana

Kardeşim Adalet bakanlığı memur kadrosuna da tercih ver bakarsın sana kadar düşer puanlar

Faruk33

insallah olur ama nasil memurluk olmaz yani nasil kaear verebiliyorsun cnku 82 kusurlerle 83 kapatti memurluk yani nasil hesapladin omu ogrenmek istiyorum ...

Yok memurluk 85 ile kapattı diye biliyorum..Bir de illa ki geçen atamalarda tercih yapmayıp memurluğu bekleyenler vardır diye düşünüyorum benim puan 83.6 ben umutsuzum mesela

Faruk33

2. Atamada Edirne Elazığ Hakkariden biter 84 ilee kapatti ama tabi kismet kiminin yazdgi yere kimisi yazmaz olablir hayırlisi olsun bakalim sizin brans neydi birans siralamaniz kac bide etkisi nedir

Benim branş bilişim bilgisayar işletmeni kadrosu var onu yazsam kesin gelirde universite yapıyor alımı çakılı kadro yani o yüzden yazmadım

arkadaşlar imam hatip lisesi mezunu varmı nereleri yazdınız
mrizaktk
siz imam hatip lisesi mezunumusunuz arkadaş

imamhatip mezunuyum gelir veya gelmez ilk sıralara adalet bakanlığı memur yazacağım kalanınada adalaet hizmetli diyanet hizmetli yazacağım siz nereleri yazacaksınız

mrizaktk

valla imam hatip liseli çokmu bilmiyom ama beni puan düşük siz ilk sıraya mı yazcasınız diyaneti

Arkadaşlar hep birlikte puanlarmizi vs siralama gibi seyleri yazalim en azindan fikir sahibi oluruz once ben basliyim ve diger gruplardan arkdaslarda yazabilir ben ortaogretim 82.70 puan aldim saygilar

mrizaktk

Bence ilk 10 sıraya adalet memur yaz kardeşim belli mi olur belki gelir

Eğer tercih yaparsam öyle yapmayı düşünüyorum ilk 10 12 ye adalet memur kalanı adalet ve diyanet hizmetli

mrizaktk

valla imam hatip liseli çokmu bilmiyom ama beni puan düşük siz ilk sıraya mı yazcasınız diyaneti

bilmiyorum ki sona yazarım galiba
ösym nin sitesinden sıralamanıza bakablirsiniz imam-hatip mezunu olanların içinden
atanan kişiler çıkınca benim 66 gözüküyo

Adalet bakanligina atananlar .atandigi ile başlamadan istedikleri veya ikametgahındaki ile nakil alabiliyormuydu . Veya bellibir hizmet süresi sonrası tayin varmı.

Sanirim belli bi sure calistiktan sonra olmasi lazim ama bu tarz seyler engel durumu es hali vs. Seylerde degusme gosteriyor

Arkadaslar su puan su siralardadir diye kaba taslak bi hesaplama sekli yokmu yada mesela 79 puan 2 atamadan sonra tahminen buradadir diyebilen . Atananlar kac puanla taban tavan belli ama tam sayisi belli degil misal 40 kisi atanmi taban puan 77 tavan puan 90 bu arada atananlarin kaci 79 u gecipte atanmistir bunun hesabini cikarabilcek varmi ??? Hayirli aksamlar.

Ve bunun hesabini bilirsek aslinda kacinci siralardayiz puanimizla bu belli olur arkdaslar

Benim puanım 74 hiç şansım yok dimi?düz lise mezunuyum 30 tercihi doldurdum daha çok hizmetli ağırlıklı

Arkadaşlar 80.5 puan 211 sıralamam memurluk gelme olasılığı nedir?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı hizmetli kadrosunu tercih edecek olan veya tayin,çalışma şartları konusunda bilgi sahibi olan var mı?

deniz1

merhaba ben sizin gibi alan yok işaretliyorum 2 yazıyor ama hiç umudum yok kim nasıl tercih ediyor anlamadım gitti zaten açılan kadrolar bir hoş bir hoş geliyor bir kaçta 20-18 felan var gerisi 1-1-1-1-1-1 sen o puanla yazarsın gelmez ama kimsenin tercih etmediği yeri adam 70 ile tercih eder gelir bu işler nasip yinede umudunu yitirme

Sizin puanunz kaç bilmiyorum.Alan/dal yok merkezi yerleştirme ile yerleştirilenler dahil edilmesin işaretlendiğende 82,422 sıralama 129 gösteriyor.Ama sadece bu sıralamaya bakmamalısın genel lise ve meslek lisesinin bölümlerindende yüksek puan alan vardır.Yukarıda bir arkadaşın puanı yüksekti mesela.Memurluk gelip gelmemesi öndeki adayların tercihlerine bağlı.

Atanan adaylar belki yerinden memnundur,tekrar sınava hazılanmıştır,atanalı birkaç yıl olmuştur görevde yakselme sınavına gireceklerdir vb nedenlerle memurluk tercihende bulunmayabilirler.Tabi biraz şansta önemli.Ben yakınım için tercih yapacağım ilk ona memurluk sonrası için hizmetli kadrosu yazacağım.

gesees
Bolumunuz biransınız ney peki pyaniniz kaç sadece genel kultur alan yok dal yokmu isaretlediniz puaniniz tam olarak kaç

deniz1
inşallah hayırlisi olur ama soylede bisey var bende ayni durumdan isaretledim alan yok dal yok birans vazinda siralamam adaylar sayilmasin butonunu tikladiktan sonra 12 . Siradadim 82.70 puanlayim ama bide imam gatip mezunlari var ornegin onlar tercuhlerni taparsa ve pyanlari bizden yuksey sayalim o kardeslermiz o kadrolara terlesir bizde bizjm kadrolarimiza ve bence muezzin kayyum kuran ogretucisi bu kadrolara imam hatip cikisli kardrslerimiz yazarsa hem onlar alaninda calismis ve rahat plyr hemde bizde kendi alanamiza memurlyga vs. Tercih yapabiliriz ...

Puan 82,422 bölüm alan/dal yok.Sadece alan yok sıralama 129 gösteriyor.Dediğim gibi biraz şans memurluğun gelmesi ama tercihlerinde yer ver derim.

Fatih75 Arada çok puan farkı yok ama iki puan arasında alan kişi sayısı 117 kişi sanırım.

Arkadaşlar, diyanet hizmetli kadrosu 2046 nitelik kodu istiyor. Normalde 2001 kodlu olması lazım değil mi? Düz lise mezunuyum diyanet hizmetli kadrosu tercih edebilir miyim?

Üst Alt