Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss ortaögretım sınavında 60 alan var mı?

eniss

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadslar ekpss ortaögretım sınavında 60 alan var mı..ve sınav soruları nelerdir.hangılerı sorar hangı derslerde soruyo..bılgınız varmı? 2016 ekpss orta ogretım sınavına gırecemde

60 ile atanmanız oldukça zor. Meslek liseli veya imam hatipli değilseniz ilk atama için 90 2. atama için 80 ve üzeri puan gerekir. ( 2014 yılındaki sınavı, puanları ve kontenjanları baz alarak söyledim. 2016 yılında değişiklik olabilir sorular kolay olursa puanlar yükselir zor olursa puanlar düşer. Aynı şekilde atama sayısına da bağlıdır. Puandan çok sıralamanızın yüksek olması sizin için önemlidir. )

Meslek lisesinin atanma şansı daha zor da mesela kaç puan gerekir meslek lisesi çıkışlılar için

[FONT=sans-serif]63,4875 ile yerleşmeniz zor, kadro sayısının çok fazla olması gerekiyor 60'lı puanlara düşmesi için[/FONT]

özcanbjkli Yargı yayınları iyidir o kitap ve varsa ek kaynaklarla hazırlanmanızda bir mahsur yok

Üst Alt