Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss orta öğretim sosyal bilimler mezunuyum. Nereleri tercih etmem lazim?

tek66

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
slm ben ekpss 70 puan aldım orta ögretim sosyal bilimler mezunuyum onkolojik engelli raporum var tercih yaparken nelere dikkat etmeliyim atanma sansım varmı tesekkurler

2001 kodlu heryeri tercih edebilrisiniz ama en çok şans meb hizmetli de

Teşekkür ederim bu tercihleri yaparken şehir sıralaması önemli neye görele siralamayi yapmam gerekir birde 70 puan ile atanma şansım varmı öncelik kontenjanı yuksek olan yerlerimi secmeliyim

aslında 70 puanla biraz zor çünkü en son atamalara kadar 76 ya kadar düşmüştü atamalar ama çoğunluk kadro olan yerleri yazın derim istedğiniz şehirden başlayın sıralamyı ona göre yapın

Peki teşekkürler meb hizmetli kontenjanı yuksek olan yerleri tercih edeyim peki 2veya 3.atamada şansım varmı acaba

şöyle düşün tek66 mesela şuan için ortaöğretimde 2500 kişi falan alıcak sanırım sıralaman önemli 2. atamada bi bu kadar daha aldı ve 3. atamada 1000 kişi aldı diyelim toplam 6000 oldu 6000 kişiden biraz daha sıralaman diyelim 6800 şansın olabilir aldığı kadro sayısı ve sıralaman önemli

Anladım benim sıralama 15153 biraz zor gibi ama şansımı deneyim peki simdi tercih yaptım olmadı diyelim diğer 2 ve 3. Atama için tercih yapalirim degilmi tercih lerim yanmıyor kusura bakma ilkez sınava girdim ve ilkez tercih yapacağım

yok bişi olmaz yaparsın keşke biraz daha yüksek alsaydın bol şans yinede

tşkler ben 2016 son atamada atandım 78 le meb teyim rabbim sizede nasip etsin :)

Amin Herkese Nasip Etsin Hocam Tekrar Tesekkurler :))

70 puanla siralamaniz nasıl bin besyuzlerde 2 bin ustlerinde olması gerekir bir orantisizlik var puan la sıralama arasinda

Üst Alt