Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

Herkese selamlar...

Raporumu yeni aldım yani sınavı kaçırdım.Bir sonraki sınav 2 sene sonra mı olacak?Fikri olanlar yzabilir mi?

Evet KPSS gibi 2 yılda bir yapılıyor.
Eğer KPSS Başvuruları bitmediyse ona girebilirsin hani 2 yılın gitmesin,
Belki KPSS ile de olabilir.
Ama EKSS geçti malesef.

Ve geçmiş olsun

3 Bin engelli memur alımı ile ilgili bir kaç sorum olacak

Öncelikle cok fazla takip etmediğimde 3bin memur alınacağını yeni öğrendim.
Ortaöğretimden girdim sınava. Sınava giren aday sayısı 49,527, başarı sıralamam 3960 ve puanım 81,20730

Sorularım şöyle; eğer 3bin engelli memur alınacaksa benim kadroya girme şansım var mıdır?

Bursa'da ikamet ediyorum. Malum 4. büyük şehir olduğundan puanları yüksek. Diğer şehirlerden tercih yapsam, şansım var mıdır? (diğer 3 büyük şehir hariç)

Teşekkürler, iyi forumlar. Her şey gönlünüzce olsun.

Arkadaşım lütfen şu sorularınızı ilgili başlıkta açın puanım şu kadar sıram bu kadar atanırmıyım şeklinde konular görmekten gına geldi her üye bu şekilde konu açsa burası ne olur ?
Soruna gelirsek;
alım konusunda bir kesinlik yok DPB 3 bini arttırmaya çalışıyoruz dedi artı olarak bunun lisans, ön lisans kısmıda var hakkınızda hayırlısı olsun

amin cümlemizin... Konu içeriğini yazarken böyle bir tepki geleceğini tahmin ediyordum fakat yapabileceğim bir şey yok ben kendimi böyle ifade etmek istiyorum. Kendinizce haklı olabilirsiniz tabii ki

3 bin kadro acilsa bile bunun hepsi lise mezunlari icin olmaz, düsünürken hesap yaparken kura lise önlisans ve lisans dagilimina göre yapmalisiniz kaldi ki kadro artirimi olacak gibi. Bencil olmayalim

senin işin zor kardeşim , neden gereksiz bi konu açıyon buraya , git fal baktır bence :D

şayet 3 bin alım olursa çok kişi boşta kalcak helekı kura usulu cok ama cok az alım olur 3 bın kadroya ınsallah fazla alırlarda hepımız yerlesırız hos kı benım kura en azından lıse mezunu arkadaslar yuksek puan almıslarsa sansları yuksek ama kura oyle degıl 1000 1 sans kıme denk gelırse allah yardımcımız olsun ınsallah butun beklıyenler iş sahibi olurr :(

3000kışının, kuraya gırenlerın %1 kadarı kadar olur 600kişi gerıye 2400kalıyo bunun enaz yarısı lıse olmak zorunda kalan kısmıda ö.l ve lısansa ayrılır ıstatıstık bunu gosterıyo ama herkes yenı keşif yapma derdınde hemen en one lısansı yazıyolar sonra ö.l sonra lıse bence tam tersı enfazla lıse gırenlere orantılı olmak zorunda cunku 50.000lıselı karşı 500lıselı almazlar ozaman sınavın adını egıtımlı engellı sınavı yapmaları lazım hıç lıselı ılkokul orta okul mezunu gıremeden yaparlar mantıken .1250+750+500+500gıbı bışey olur tahmıne ve ıstatısklere gore begensenızde begenmesınzde boyle gerısıde seneye gırer.

Yanlız ilk atama sayısı 3000 olmuyacak 6000 civarı olacakmış

Kalender ŞAH;

Aynen katılıyorum İl olarak belirtmemek lazm

Genel Yetenek Testi = 13 17
Genel Kültür Testi = 23 7
EKPSSP1 Puan = 77,75775
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 4640
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728

Nasıl Arkadaşlar Düz lise Mezunuyum fikrinizi Alabilirmiyim ?

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 28 2
Genel Kültür Testi 22 8
EKPSSP1 Puanı 91,52773
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 200
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728

arkadaşlar ne düşünüyorsunuz atanma durumum varmı

58 puanla atanma olurmu

evet arkadaslar 58 puan almısım harbıden taktır edılcek ınsanım lıse olarak meslekı cıkıslıyım mılyonda 1 bır ıhtımal olsada bu kadar dusuk puanla atama olurmu atanan oldumu hıc saolsunlar gorevlıler yuzunden raporda zıhınsel yazdıgı halde genelden aldılar

mustafa abım hızmetlıdahı son atamada 79 da kaldı ama allahtan ümit kesılmez genede dayımız olsaydı atanma olurdu bu puanla ama dayısız ımkansız gıbı

şu anda ılaclarla sakınlestım yoksa coktan asmıstım kendımı

Allah öyle parayı kursağımızdan geçirmesin kardeş sende buna tenezzül etmeyesin rızkı veren hüdadır. allah yoluna açık etsin sağılıcakla kal

Üst Alt