Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

cumartesi pazar tatili

bende milli eğitimde çalışıyorum arkadaşlardan biri hafta sonu tatilini sormuş diğer arkadaşta yok demiş bu ne saçmalık hafta sonları tatil tabiki senelik izin ayrıca tatilimiz var tabiki

arkadaş "okullar kapandığında sizde tatil yapıyor musunuz?" diye sordu ama herhalde anlamamışsınız. biliyorsunuz okullar kapandığında 3 ay tatil oluyor.
ayrıca memurluğa atandığın yıldan itibaren ilk 10 yıl 20 gün tatil, 10 yıldan sonra 30 gün tatil oluyor. lütfen anlamadan yorum yapmayın.

Vay be salla başını al maaşını dedikleri olay bu olsa gerek..:cool:

ferhat kurt;

biz değil öğretmenler öyle. 9 bilemedin 10 ay çalışıyorlar 12 ay maaş alıyorlar. birde okullar açılırken eğitime hazırlık ödeneği de alıyorlar. oh miss...

ARKADAŞLAR bende 76.7500 puanım var. yaşım 38 yerleşebilirmiyim bir yerlere.

Pardon nasıl yani siz o çalışmadığınız ayların maaşını almıyormusunuz?

ferhat kurt;

milli eğitim yılın 12 ayı açık. okullar kapalı olsa bile hep açık. ama öğretmenler okullar kapandığı zamanda maaş almaya devam ediyorlar. ama öğretmenlere sorarsan senden benden fazla ağlanırlar.

Vay arkadaş ya aynen öyle hep ağlıyorlar.Birde ekstreleri var açıköğretim, ehliyet gibi sınavlar onlardanda alıyorlar para..

sürgün60;

tercihleri iyi yapabilirsen neden olmasın. tabi istanbulun puanları yüksek olacaktır muhtemelen.

arkadaşlar memurluk iyi iş heleki eğitim seviyen arttıkça maaşında artıyor otomatikmen ki bencede en doğrusu bu ama iş memur olmakta çok zorlaştırıldı memurluk ben hala düşünüyorum atanırsam nasıl yaparım atanamassam nasıl yaparım diye

87,232 puan 1308 sıralama ile samsunda memurluk mumkun mu arkadaslar

aytacoguz;

aramızda 1 puan fark var ve 220 kişi oynamış puanlar çok sıkışık sanki bu sınavda

meslek lisesi elektrik bölümü..
puanım..84,333
küsür..2304. sıradayım..
elektrik teknisyeni olarak yerleşebilirmiyim acaba?

Ali_Gs;

eğitim seviyen arttıkça maaşına pek yansımıyor. görevde yükselme ile yükselirsen genel anlamda artış olur maaşında.

muratvebirer;

teknisyen olarak atanacağını pek sanmıyorum. üniversite mezunu olanları atarlar. memur veya hizmetli olarak atanabilirsin.

73,7 sıralama 12,713 atanırmıyım açaba lütfen tahminlerinizi bekliyorum saygılarla

bülent Valla bişeyler söylemek için çok erken eğer geçen sınavki gibi atamalar yapılırsa 3. atamada hizmetli olarak atanabilirsin belki ama bu atamada ne kadar adam alacaklar kaç atama yapacaklar hiç belli değil o yüzden bişey söylemek için çok erken

Birazcık ümitim var ama ne olur bilemem allah herkesin gönlüne göre versin

Ben lise 78 puan aldığım halde kara kara düşünüyorum çünkü hep 13-14 yıldır yerleştirmelerde hüsran yaşadım umudum yok ama Allah'tanda ümit kesilmez...

murat 78 puanlar gecen sınavda en son memur olarak atanmış

Bence c başkanlıgı 2015 seçimleri var 70 e kadar düşer ümidiyle bakalım seçimlerin bence etkisi olur sizce peki

Sevgili Ali arkadaşım sen 78 puanla memur olarak atandılar diyorsun, ama ben bu sene 76 puanla ÖMSS 3. tercihlerimde 12-13 tane hizmetli işaretlediğim halde çıkmadı 2010'da yine MEB kurum içi yerleştirmede 80 puanla hizmetli olarak yine yerleşemedim yani anlayacağın ya şans bana vurmuyor yada tercihleri iyi yapamıyoruz...

Arkadaşlar bende 77,56 lise puan aldım. Bende murat6677 gibi her sınavda kılpayı kaçırdım. Bakalım fazla ümitlenmiyorum artık.

Arkadaşlar ben şunu anlamıyorum devlet Soma'da ölen medenci yakınlarını EKPSS üzerinden işe yerleştirecekmiş, tamam buna karşı değiliz ama neden normal KPSS değil de EKPSS, zaten sayımız çok az normal KPSS atamaları 50 bin yada 100 binleri buluyor oradan yerleştirsin bizim sınırlı kotamıza neden göz dikiyor devlet anlamıyorum yaa...!

murat6677;

Ya provaktörmüsün anlamadım , o bilgiyi kim verdi sana?

Ben şimdiye kadar bu sitede şimdiye kadar kimseye hakaret etmedim ama sen haddini aşıyorsun, ben bu bilgiyi engelli arkadaşlarımda alıyorum ve bi kaç engelli olmayan adamdan da duydum bu da beni istemeden üzüyor ve içimi de bu siteye döküyorum ve sitem ediyorum ama malesef bu konuda bana yardımcı olacağınıza hakaret ediyorsunuz, ayıp çok ayıp, ama senin seviyene düşmeyeceğim...

Üst Alt