Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss önlisans'tan atanma şansı yüksek olan 2 yıllık m.y.o. bölümleri hangileridir?

tirillena

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
Ekpss- önlisans'tan atanma şansı yüksek olan 2 yıllık m.y.o. Bölümleri hangileridir?

Teknik kadro alımı maalesef çok az EKPSS nin var olduğu dönem boyunca teknisyen olarak 20 kişi filan alındı. Tekniker maalesef hiç alınmadı. Bildiğim kadarı ile..
Ama siz ön lisans olarak müracaat edip memur olarak atanırsanız kurum içinde düzenlenen Unvan sınavı ile teknik kadroya geçebilirsiniz.

benim teknik kadroya geçmek gibi bir isteğim yok.. sadece önlisans EKPSS sınavında atanma şansı yüksek olan 2 yıllık bölümler neler onu merak ediyorum.

EKPSS SINAVINA GİRİP GENEL KADRODAN MI MEMUR OLARAK ATANMA BEKLEMELİYİM. ÖNLİSANS MEZUNUYUM. YAŞ 37

2016 ekpss sınavına önlisanstan girecekler acil buraya!!!!

Arkadaslar merhaba;
Basliktanda anlasilacagi uzere ekpss ye ÖNlisans duzeyinden girecek olan arkadaslarim. Her turlu bilgi paylasimini, sorularimizi v.b gibi konularda sinav tarihine kadar hatta devaminda da konusabilecegimiz bir baslik olsun istedim.
Mesela kim hangi bolum mezunu ordan baslayabiliriz. HERKES YAZABİLİR Mİ ACABA ŞEHRİNİ-MEZUNİYET BÖLÜMÜNÜ-ENGEL DERECESİNİ ?!

Merhaba arkadaslar.
Siteye bugun uye oldum bı kac tane bılgı almam gereken sorularım var yardımcı olursanız sevınırım.ben lısans mezunuyum ve suan formasyon egıtımı almaktayım.engellı sınavına ılk defa gırecegım ıcın bu sorular ıcın net bılgıye ulasamadım.engellı ogretmen adayları nısan ayında olacak ekpss sınavı harıcınde baska bı sınava gırecekmı(egıtım bılımlerı sınavına).bıyolojı mezunuyum ve dıyelımkı bıyolog olarak atanmak ıstedım bu durumda alan ıcın yıne baska bır sınava gırmem gerekıyor mu yoksa bunların hepsı ıcın sadece nısandakı sınava gırmem yeterlımı olacak?

tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümü okudum ben sağlık teknikeri olarak geçer alımlarda geçen nisanda alım yapılmış ama çok düşük sayılarda

o zaman önlisanstan gireceklerin çoğu genel engelli kadrosundan memur olmayı planlıyor sanıyorum. çünkü hangi önlisans bölümünden mezun olursanız olun hiçbir 2 yıllık bölümün diğerinden atanma konusunda üstünlüğü şansı yok.. öyle mi?

ösym yi arayın. Daha net cevap alırsınız bence

Ekpss de önlisans mezunlarının şansı nedir?

önlisanstan gireceklerin çoğu genel engelli kadrosundan memur olmayı planlıyor sanıyorum. çünkü hangi önlisans bölümünden mezun olursanız olun hiçbir 2 yıllık bölümün diğerinden atanma konusunda üstünlüğü, şansı yok.. öyle mi?

Üst Alt