Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS önlisans kaç puanla atandı? Bu atamada kaç puan olur?

nilgun26

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhabalar ön lisansta daha önceki atamalarda başarı sırası en son kaçta kaldı bilginiz var mı acaba ?

Önlisans mezunuyum ilk 2012 ömss ile 79 küsür ile atandım van à

İlk sınav ilk tercih puanın kaç

Benim 81 puanım var ilk 600 du siralamam simdi 16.sirada alanimla ilgili bolumlerde

nasıl biliyosunuz sıralamaları nerde yazıyo

nilgun26 Ais osymeye giriyorsun basvyrdugum sinavlarda 2014 ekpss seciyorsun brans bazinda siralama oradan 40 tane onlisans seciyorsun en son ki siralamani ogreniyorsun
12291099_10153658671946597_1529283349389806726_o.jpg

tesekkür ederim ama benim bronşım turizm otel işletmeciliği ve kadro açılmıyor o yuzden düz memur alan yerleri yazıyorum hep onu nasıl öğrenebilirim

cardozoakif61 ayrica sizin 81 puanla simdiye atanmis olmaniz gerekirdi 2. Atamalarda puanlar 73e kadar dustu tercih mi yapmadiniz ?

merhabalar. 2012 de 70.95 önlisans puanı aldım.izmir ve manisa illerini tercih ediyorum.başka bir ili yazmaya cesaret edemiyorum.memur olursam kaç lirayla başlayacağım.bu para bana yetermi.malum ev tutacağım.elektrik,su,ısınma..vb.gereksinimlerim olacak.bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi acaba.ilk memur olunca kaç lira alınıyor.teknikerim ben maaşımda fark ediyormu.

nilgun26 1.sınıfta okurken girmiştim sınava ilk tercihte ve 2.tercihte okuyordum diplomayı yeni aldığım için bu tercihe kaldım

önlisanstan 80 alınsa ilk atamada atanma ihtimali nedir?

nostaljik Buyuk ihtimalle 2. Atamaya kalabilir tabi acilacak kadrolara bagli osym eski yerlestirme puanlarina bakabilirsiniz

nilgun26 tesekkur ederim insallah sizde istediginiz yere atanırsiniz ben antalya trabzon ankara bursa ... v.s dogu hilleri haric heryeri yazdim :) nostaljik 80le ilk atamada bile gidersin bölumun ne ?

kaç puanla nereleri yazdınız ben 66 puanla batıyı yazdım

Üst Alt