Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar bırakın burda muhabbet etmeyi gelın calısmaya el atın :) puanlama cıkarttık paunlarını yazmayan kardeslerımız de katılsın
su işi tamamlayalım herkes sırasını bılsın toplam sayımıza ulasalım...

bu grupta sayfanın basındaki gönderi 2016 öğretmen sıralaması arkadaslar...

https://www.facebook.com/groups/1462610917391150/

Yani söyle bir bakınca aslında çoğu kişi de memur. Memur ama öğretmenliğe geçiş yapacaklar da var. Atanıp sınava tekrar girmiş çoğu. Alan değiştirmek istiyor.Çeşitli nedenlerle değiştirmek isteyebilir tamam saygı duyarım. Hiç işi olmayan bizlere de yazık.Ortada kalacağız bu gidişle. 914ögretmen adayı, 1000-1200e yolu var. En fazla alım 460olsa bile yol gözükmüyor. Benim aklım iyice karıştı.

Gruba üye olduk onay bekliyoruz. Umarım yönetici görür.

Onay verirler hocam şuan dışarda kaç kişi var bilinmediği için sorun yok yani admin nete girmemiştir haftasonu olunca 😉

TEKRAR YAZAYIM 2016 EKPSS ÖĞRETMEN ADAYLARI DİYE Bİ FACEBOOK GRUBU VAR 900 üyesi var sıralama çıkartılıyor ŞUAN 370 KİŞİ OLDU.... Bilgisi olmayan varsa gelsin sanalda ve reelde atama için çalışma yapılacak

Arkadaşlar bahsi geçen gruba üye olanlar gruptaki puan ve sıralarına dair bilgi verse çok iyi olurdu. Onaylanana kadar hiç olmazsa merakımız geçerdi.

Arkadaslar ogretmen atamasi ekpss atamasindan once olcakmis bilginiz vardir galiba

Kamu Personeli

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Bennur Karaburun bugün Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile bir görüşme yaptı. Görüşme sonrasında Karaburun’un açıklamalarına göre engelli öğretmen atamalarının engelli memur atamalarından önce yapılacağı açıklaması geldi.

[FONT=sans-serif]arkadaşlar ben de haberi okudum sizinle paylaşayım.Ak Parti Bursa milletvekili Bennur KARABURUN ile [/FONT][FONT=sans-serif][FONT=Roboto]Devlet Personel BaşkanıMehmet Ali Kumbuzoğlu görüşmüş.Bennur hanım kendi twitter hesabından soru ve cevapları yayımlamış.orada öğretmen alımları ile ilgili de soru sorulmuş.cevap temmuz 2016 dan önce öğretmen ataması yapılması kararlaştırılmıştır şeklindedir.soru cevapların tamamını [/FONT][/FONT][FONT=sans-serif]https://twitter.com/bkaraburun buaradan okuyabilirsiniz.hepimize hayırlı olsun[/FONT]

facebook grubu ne için kuruluyor anlamadım ? facebook grubuna göre mi atama yapılıyor ? ayrıca şuanda pedagojik formasyon alan engelliler var. onların sertifika almasını beklemeden atama yapmak uygun olmaz. meb yök ve devlet personel başkanlığı bunu düşünmeliydi . branşımıda sevmiyorum ama ne yapalım iş yok memlekette ! hakkımızda hayırlısı olsun.

Papa ben zannetmiyorum açıkta engelli öğretmen adayı bırakacaklarını . ama sıkıntı olursa engelliler.biz sitesi en uygun ortam burada sesimizi duyurabiliriz :) benim derdim keşke puanım memurluğa yetseydi önce memurluk denerdim. sonra kafam bozulursa öğretmenliğe geçerdim ama memurluğa yetmiyor mecbur öğretmenliği tercih edeceğiz tabi kısmet olursa :)

Suskun Mutsuz Umutlu

Hocam sen zannetmiyorsun ancak biz o grupta tüm ihtimallere karşı çeşitli şeyler planlıyoruz. Buradan ses çıkmaz demiyorum fakat grupta çoktan etkinliğe başladık. 93 puan alan da 65 puan alan da twitterdan vb. yerden ilgili kişilere ulaşmaya çalışıyor. Örgütlenmenin nesi korkutuyor seni bilmiyorum.

Papa bir amaca ulaşmak için örgütlenmenin doğru olduğunu düşünüyorum. fakat geçtiğimiz yıllara, dönemlere baktığımızda hiçbir engelli öğretmen adayı açıkta kalmamış. bu nedenle pek fazla endişem yok. benim daha çok memurluk için kadro sayısının artırılması adına bir örgütlenmenin daha gerekli olduğunu düşünüyorum :)

Suskun Mutsuz Umutlu

Umarım sen haklı çıkarsın hocam. Yani herkes atanır. Ancak gruptaki ''herkesi almayabilirler'' düşüncesi haklı çıkarsa çok geç olmuş olacak. Ben de 300 engelli öğretmen adayı var zannediyordum fakat binin üzerinde olduğu söyleniyor. Bu durumda endişelenmekte haklıyız sanırım. Memurluk kadrolarının arttırılması dileği ise bambaşka bir endişe. Umarım destek bulursun.

Facebook Grubu:

https://www.facebook.com/groups/1462610917391150/

Son düzenleme:
Yakup hocam bu yil benim son senem yani kismetse haziranda mezunum , yakin zamanda ogretmen alimi düşünülüyor. Şayet alim olursa ve o an mezun degilsem basvuru yapabiliyor muyum , yani mezuniyet belgesini tercih öncesimi istiyorlar yakups

Papa

Buradan da destek olunursa facebook sayfamızdaki etkinliklere başaramayacağımız şey yok

Slymngçt Evet tercih yaparken mezuniyet belgesi gerekiyor.Eğer dersten kalmayacaksanız zaten mezun olursunuz sorun olmaz.Atama haziranın son haftasından önce olmaz zaten.

Yakup hocam kusura bakmayın biraz sıkıyor olabilirim , son olarak bi sorum olacaktı , geçici mezuniyet Belgesi'ye basvurulabilirmiym

Slymngçt

2 yıldır öğretmenim daha diplomayı almadım:) Ben de her işimi geçici mezuniyet belgesiyle hallediyorum.Yani başvurabilirsiniz.

yakups hocam size birşey danışacaktım. Benim formasyonum 27 temmuzda bitiyor. Eğer bu süreden önce başvuru olursa üniversirteden geçici belge ile başvuruda bulunabilirmiyim?

Gecen seneki öğretmen arkadaslar da atanmak için çabalamış da öyle alınmış. Armut piş ağzıma düş demekle, yok canım hepsini alıyorlar kafam rahat demeden önce iyice bir araştırıp bakılmadı. Önceki arkadaşlar cabaladıgı için atandı

su_doğa

Hayır başvuramazsınız.Geçici belge demek normalde mezun olmuşsun ama diploma daha hazırlanmadığı için geçici belge veriyorlar.Öyle olsa olurdu.Ancak siz daha mezun olmadan geçici belge alamazsınız ve başvuruda bulunamazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt