aliican
Birincisi ben bir hakkı yenen varsa söyle dedim, peki 6 milyon engelli varsa sen nerden biliyorsun kimin hakkını yendiğini? örnek ver diyorum vermiyorsun bizde engelliyiz birbirimize yardımcı olmucaz kime yardımcı olucaz?
ikincisi de burada gördüklerinizi şahit olduklarını göstererek bizimde görmemizi sağlarsınız bu durumda elimizden bişey gelirse hep birlikte yardımcı oluruz..
Üçüncüsü kazanılmış hak var diyorsun benim önemsemediğimi söylüyorsun kardeşim ben atandığımda 3 ay aç susuz yaşadım neredeyse işe başlayana kadar bir yönetmenlik var hepimizde buna uymak zorundayız kanun var yasa var evrakların işleyişi var hepimiz birbirimize yardımcı oldukta bu günleri atlattık tanımadığımız insanlarla birlik oldukta atlattık bu durumları varsa böyle arkadaşlar onlara da yardımcı oluruz bu forum oo yüzden var, faceden forumdan bir sürü arkadaşım var sor birine neler yaptığımızı bilip bilmeden konuşmanın anlamı yok.
Dördüncüsü atanıp atanmaman beni ilgilendirmez keşke atanıp memur olsanız çünkü ben her engelli kardeşimin atanıp iyi şartlarda hayat sürmesini istiyorum hepimiz istiyoruz bir tek siz engelli değiliz hepimiz engelliyiz..
Beşincisi ben 28 yaşındayım 15 yıldır bekar evinde ve 12 yıldır çalışıyorum ben işitme engelliyim ve girdiğim her iş yerinde duymadığım için sıkıntı çektim kavga ettim yanımda benim hakkında konuşanları duydum duymamış gibi yaptım bir tek siz çekmediniz hayatınızda..
Altıncısı ise yorum yapma sebebim yanlış yerden yanlış şeyi örnek vererek konuşuyorsun sana diyorum ki mağdur edilen arkadaş varsa gel yardımcı olalım elimizden geleni yapalım..
Bu forum sayesinde ben rapor aldım, bu forum sayesinde ders çalışıp atandım bu forum sayesinde vergi indirimim var ben işitme engelliyim okuyarak yazarak iş yapan birisiyim kimseye diyemeyipte burada bulduğum cevaplar sayesinde çoğu şeyi öğrendim kendi kendinize sinirlenip başkaları üzerinden siyaset yapmayın, emniyet müdürlüğüne atanıpta 1 yıldır güvenlik soruşturması bitipte işe başlayanlar oldu hak yemez kimse benimle birlikte gözden engelli olan arkadaşım var burada oda memur bende memurum çoğu şeyi göremez yapamaz her zaman ben yardımcı oldum her işi de gösterdim öğrettim önce ben öğrendim sonra ona öğrettim bilip bilmeden kimseyi yargılamayalım..