Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS mi! Bu hükümetin engelliler için yaptığı tek şey engellilere engel olmaktır!

aliican

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Engelli insanlar sınava giriyor memuriyeti hak ediyorlar ama senedir bekleyenler var nerde bu adalet arkadaş nerede ben kaç seferdir sınava girdim atanamadım ama atanıpta göreve başlamayan arkadaşlarımız var yetkililerle görüşmeye gidiyorlar pış pış yapıp geri yolluyorlar insanları nerede hak nerede adalet!!

Hiçbir partiye mensup değilim kardeşim ama eylemlerle söylemler birbirini tutmuyor. 2002 yılından önce ekpss var mıydı? Engelli ve 65+ yaş maaşları var mıydı? Her şey ortada. Sezar'ın hakkı Sezar'a ve Brütüs'ün hakkı Brütüs'e...

Hiç bir partiye mensup olup olmaman hiç önemli değil kardeşim ben atanıpta aylardır hatta senedir mağdur olan insanlardan bahsediyorum sen bana 2002 yılı öncesinden bahsediyorsun asıl senin eyleminle söylemin bir birini tutmuyor ne tarafta olduğun belli ama beni hiç ilgilendirmez ana tema mağdur olan engelli arkadaşlarımız Bayram.U

Aynen öyle forumda da bir çok mağdur insan var

Ben konuyu yanlış anlamışım kardeşim. Özür diliyorum. Hakkını helal et.

Bayram.U

Hepsi vardi akp nin icadi bunu" haktan " yardıma cevirmek oldu.simdi engelinin hakkini suriyeliler yiyor hala bunlardan iyisi yok. Pes dogrusu...

atanıp da işe başlayamayanlar var evet ama bu konuyu cok yanlış anlamışınız. başlayamadılar güvenlik soruşturmasından geçiriyorlar. ama öyle veya böyle başlayacaklar. ortada hak yenmiş değil. sadece bekliyorlar. ha 3 ay sonra ha 6 ay sonra ama başlayacaklar görevlerine. mağdur değiller . sadece süreç böyle. kpssden atanmış olsaydı yine aynı şekilde aynı süreçten geçecekti.

ayrıca senın deyiminle piş piş yapıp geri yollamıyorlar. arkadaşlarınız da yanlış anlamışlar. kararname gelmedi ellerine ulaşmadı. şu anda yetkililerin yapacagı birşey yok. ellerine kararname gelmeden hiç birşey yapamazlar. ne zaman kararname geleceklerini de bilemezler.

sen biraz daha çalış, iyi çalışan insan nasılsa kazanıyor atanıyorlar. cevremizde örnek çok. insallah darısı başına diyelim.

Atanıpta başlayamayan diye birşey yok, atanıpta güvenlik ve arşiv soruşturmasının bitmesini bekleyenler var kazanılmış bir hakkı olan biri zaten kazanmış, isyanınız niye siz atanamadınız diyeyse hepimiz gibi ders çalışıp iyi puan alıp iyi tercih yapıp atanabilirsiniz, ha hükümete laf atmak için bahane arıyorsan bu konulardan çok yanlış yere gelmişsin, engellilerin hakkını kimse yemiyor devlet hangi engellinin hakkına girmiş? örnek vererek açıklayarak yorum yapın..

Engellilerin hakkını kimse yemiyor demişsin 6 milyona yakın engelli var kimin hakkının yenip-yenmediğini nereden biliyorsun?

İkincisi ben burada gördüklerimi ve bizzat şahit olduklarımı söylüyorum

üçüncüsü kazanılmış hak var doğru ama mağdur olan insanlarda var bunuda unutma her ne kadar sen bunları önemsemesende var

dördüncüsü benim atanıp atanmamam seni hiç alaka etmez

beşincisi engelliyi azarlayıp bak sen görmüyorsun sana iş vermişiz buna şükret hadi yürü git diyenleri de hatırlatayım sana daha örnekler çok var..

altıncısı yorum yapmak için yorum yapma burada bir sorun dile getiriliyor konuyu saptırmayın! @nuri3558

öyle diyenler zaten densiz, o yapılanlar eminim herkes herkese yapıyor. en sağlam insanlar bile mobbinge uğruyorlar, türlü türlü baskılara uğruyorlar. bu işin sağlamı sakatı yok yani.

birde atanıp atanmamam alakadar etmiyor demişin ama eğer atanmış olsaydın emin ol buraya cok şukurler olsun devletime zeval olmasın derdin.

biraz sabret emin ol biraz daha çalışırsan atanırsın. biraz ümitli olmakta fayda var.

aliican

Birincisi ben bir hakkı yenen varsa söyle dedim, peki 6 milyon engelli varsa sen nerden biliyorsun kimin hakkını yendiğini? örnek ver diyorum vermiyorsun bizde engelliyiz birbirimize yardımcı olmucaz kime yardımcı olucaz?

ikincisi de burada gördüklerinizi şahit olduklarını göstererek bizimde görmemizi sağlarsınız bu durumda elimizden bişey gelirse hep birlikte yardımcı oluruz..

Üçüncüsü kazanılmış hak var diyorsun benim önemsemediğimi söylüyorsun kardeşim ben atandığımda 3 ay aç susuz yaşadım neredeyse işe başlayana kadar bir yönetmenlik var hepimizde buna uymak zorundayız kanun var yasa var evrakların işleyişi var hepimiz birbirimize yardımcı oldukta bu günleri atlattık tanımadığımız insanlarla birlik oldukta atlattık bu durumları varsa böyle arkadaşlar onlara da yardımcı oluruz bu forum oo yüzden var, faceden forumdan bir sürü arkadaşım var sor birine neler yaptığımızı bilip bilmeden konuşmanın anlamı yok.

Dördüncüsü atanıp atanmaman beni ilgilendirmez keşke atanıp memur olsanız çünkü ben her engelli kardeşimin atanıp iyi şartlarda hayat sürmesini istiyorum hepimiz istiyoruz bir tek siz engelli değiliz hepimiz engelliyiz..

Beşincisi ben 28 yaşındayım 15 yıldır bekar evinde ve 12 yıldır çalışıyorum ben işitme engelliyim ve girdiğim her iş yerinde duymadığım için sıkıntı çektim kavga ettim yanımda benim hakkında konuşanları duydum duymamış gibi yaptım bir tek siz çekmediniz hayatınızda..

Altıncısı ise yorum yapma sebebim yanlış yerden yanlış şeyi örnek vererek konuşuyorsun sana diyorum ki mağdur edilen arkadaş varsa gel yardımcı olalım elimizden geleni yapalım..

Bu forum sayesinde ben rapor aldım, bu forum sayesinde ders çalışıp atandım bu forum sayesinde vergi indirimim var ben işitme engelliyim okuyarak yazarak iş yapan birisiyim kimseye diyemeyipte burada bulduğum cevaplar sayesinde çoğu şeyi öğrendim kendi kendinize sinirlenip başkaları üzerinden siyaset yapmayın, emniyet müdürlüğüne atanıpta 1 yıldır güvenlik soruşturması bitipte işe başlayanlar oldu hak yemez kimse benimle birlikte gözden engelli olan arkadaşım var burada oda memur bende memurum çoğu şeyi göremez yapamaz her zaman ben yardımcı oldum her işi de gösterdim öğrettim önce ben öğrendim sonra ona öğrettim bilip bilmeden kimseyi yargılamayalım..

Madem sen daha iyi anlıyorsun bana hak vermen gerekirdi ama sen bana siyaset yapma dedin bende diyorum ki; hak arıyorum mağduriyetin giderilmesi gerektiğini söylüyorum atanan insanlar ha bu gün ha yârin görev yerlerine gidicek diye işlerini bırakıp umutla bekliyorlar sen de bu olayları yaşamışsın benim söylediklerimi desteklemen yerine cımbızla lafları ayıklamışsın bana siyaset yapma diyorsun.

Benim en azında şahit olduğum olaylar var onlar için konuştum 6 milyonu kimse bilemez ama senin yazında kimsenin hakkı yenmemiştir diyorsun bu cümleyide düzeltmen gerek ayrıca kimse kimseyi yarğılayamaz aynı şekilde bende bunu yapmam @nuri3558

Üst Alt