Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS memur atamaları tahminen ne zaman olur?

üvercinka

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar İLK memur atama ne zaman olur. geçen yıllarda girp kazanan aradaşlar sınav sonucu açıklanmasıyla arasında ne kadar zaman ?

net bir bilgim yok ama daha önce sormuştum bende bir arkadaş temmuz demişti.

Ne tahmini gardaş adamlar 2 ay önce açıkladı resmi olarak sen halen tahmindemi geziyon .TEMMUZDA DİYE

kardeş biz sürekli takip edemiyoruz yetişseydin de sen aydınlatsaydın hepimizi

İşte temmuz diye aydınlanmışsın zaten

eyvallah sağolasın kardeş başka bilgilerin de varsa paylaş da yabancı kalmayalım

kusura bakmayın sorduğum için . doğru düzgün okurum kılavuzu.

teşekkür ederim ysrkrdmr

Benim için bir mahsuru yok ki zaten tabiki sorabilirsiniz konuya tepki veren ben değilim zaten dikkatinizi çekerim benlik sıkıntı yok yani

@üvercinka KUSURA BAKILCAK Bİİ DURUMM YOKK KARDEŞŞ, SENN FORUM KURALLARINA GÖRE GÜZELCE Bİİ KONU AÇMIŞSIN. SORU SORMUŞSUN SORUNUN YADA KONUNUN BİLGİSİ OLAN GÜZELCE AÇIKLAMALI YAZARAK YARDIMCI OLUR ADAM GİBİ. AMA SANA KARŞI FARKLI ŞEKİLDE CEVAP VERENLERDE SIKINTI. İYİ GÜNLER DİLERİM.

ysrkrdmr yok yanlış anladınız ben size teşekkür ettim güzelce cevapladınız sorumu. :)

(bu platformda bile bazı insanlar çok kırıcı)

sizde çok sağolun _MUSTAFA
hayırlı günler iyi çalışmalar hepinize...

Üst Alt