Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss meb hizmetli olarak bingöl'e atandım ama hala arayan soran yok..?

Muratsaid

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar bingöl meb atandım hizmetli olarak fakat dilekçe ve sonuç belgesini faks ile gönderdim kuruma ulaştımı diye tlfn ile aradım teyit ettiler evrağınız geldi diye fakat 2 güne bir arıyorum daha kararnameniz gelmedi diyorlar gelince biz sizi ararız korkmayın diyorlar halince endişeleniyor insan ister istemez yaşadığım yere istemedim tayin hakkımı başka bir ile istedim benim durumumda olup hala kararnamesi gelmeyen arkadaşlar varsa yazabilirse menmun olurum ve bana en son bayram sonu anca gelir dedi oradaki memur arkadaş lütfen cvp

Muratsaid bende seninle aynı durumdayım kendi ilime aldırmak için dilekçemi elden teslim ettim evrak takiptende bakanlık seviyesinde ve ile gönderilecek yazıyı takip ediyorum cuma verdim dilekçeyi bugün çarşamba evrak atama müdürlüğünde şuanda bekliyorum

Ben geçen ayın 29.da gönderdim belgeleri hala bekliyorum sadece merak etmeyin biz sizi ararız diyorlar

siz kendi ilinize atanmak için mi evrak gönderdiniz yoksa sizden istenen evraklarımı gönderdinz

Benim yaşadığım yer değil başka ili istedim dilekçeyle

arkadaşlar 1,5 veya 2 ay içinde ararlar. okulların açılma tarihinin erteleme durumuda var. en erken bayramdan sonra ararlar.

Tercih ettiğim kurum bu ayın 19.kadar evrak teslimini duyurmuş kendi sitesinde evrakları bayram bitimi ilk iş gününe denk geliyor ya arayıp bildirmezlerse

biz il değişikliği yaptığımız için zaman konusunda onunla ilgili bir tarih konulmamış zaman sıkıntı değil dedi müdürlükteki görevli

onların aramsını beklemeyin lütfen atandığınız kurum yakınsa direk gidin değilse telefonla ulaşın bilgi alın beklemekle olmaz

ben kuruma gidip yetkili arkadaşlarla görüştüm daha bize ne bakanlık tan nede ilk atandığınız ilden evraklar gelmedi gelince biz sizi arayacaz dedi hatta numaramı aldı ben direk ararım sistemden numaranızı falan aramayalım dedibende evrak kayıt dan dilekçe durumunu kontrol ediyorum daha atama müdürlüğünde evraklar

Benim tercih ettiğim ili aradım bize henüz kararnameniz daha bize gelmedi dedi siz bingölle görüşün dedi aradım ordaki yetkili kişi siz il değiştirme talebinde bulunduğunuz için bayramdan sonraya kalır dedi buraya kadar normal tercih ettiğim il ise sitesinde diyorki başka ilden bizim ilimizi isteyenler evraklarını ayın 19'na kadar şahsen getirmeleri gerek diyorlar araya bayram tatili giriyor ayın 19'u ilk iş günü bayram dönüşü sizce o gün kararname gelirmi bir aksilik olmasından endişe ediyorum

sen en iyisi bu cumaya kadar yine ara olmadı 19/09/2016 pazartesi günü evrakları al git almalarını söyle eğer kararname gelmemiş olur ise kendinin oraya geldiğini evraklarını vermek istediğini ve onların almadığını resmiletir kafanda soru işareti kalmasın

ben atandığım il müdürlüğüne dilekçemi gönderdim geçen pazartesi beni geçen perşembe aradılar dilekçeniz onaylandı siz kendi yaşadığınız il müdürlüğüne evraklarınızı götürün dediler bende kendi il müdürlüğüme evraklarımı götürdüm daha dilekçen ekranda gözükmüyor dedi ama evraklarımı aldı evraklarımın ütüne not düştü dilekçe bekleniyor diye geçen cuma verdim evraklarımı dilekçem çoktan gelmiştir heralde diye düşünüyorum

Bingöldeki memur başka ile gitmek isteyen yada bize gelmek isteyenlerin evrakları tamamlanınca göndereceğiz bakanlığa dedi ağustos 29 da gönderdim dilekçe ve sonuç belgesini bekleyelim cumaya kadar olmadı bayram dönüşü tercih olarak istediğim ile gidecem evraklarla teşekkür ederim arkadaşlar size bilgi gelirse kurumdan buraya yazarak haberdar ederseniz menmun olurum

bende sivas a bulunduğum ile yani yozgat a geçmek için geçtiğimiz cuma dilekçe gönderdim. bugün aradım yozgat meb i dilekçede'' bir defalığna ibaresi'' yokmuş diye geri göndermişler. böyle saçmalık ta olmaz yani. bugün yeniden dilekçe yazıp gönderdim. bekliyorum.

bukim77 sen evrak takibini nasıl yapıyorsun acaba? bizde yapabilir miyiz ?

Bugün akşam 6 gibi orda görevli bir memurun tlfunu aradım bir arkadaş yardımıyla o kişide bingöle ataması olmuş ama bulunduğu ile tercih yapmış neyse aradım kurumdaki memur beyi il tercihi için dilekçe yazdım çoğu yer dilekçelere cevaben istedikleri ille görüşüp evraklarını vermişler dedim memurun cvbı bizde gönderdik beyefendi dedi seni aramadılarmı dedi yok dedim 2 gün olmuş evrak gideli ben sabah tercih ettiğim ili arayıp konuyla ilgili bilgiyi alıp hangi evrakları istiyorlarsa götürüp verecem

Bugün atandığım yerden kendi istediğim il mebe gelmiş dilekçem gittim verdim evrakları

Üst Alt