Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss lise düzeyinde puanlar kaça kadar düşer?

NSBMEHMET

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar tahminen sizce ekpss lise düzeyinde puanlar kaça kadar düşer ? Benim puanım 82,9 falan sizce hizmetli de olsa gelirmi biliyorum her şey alımlara bağlı ama sadece fikir bilgi amaçlı teselli diyelim tşk.

Açılan kadro sayısıyla alakalı olmakla birlikte geçmiş tercihlerde de düştüğü gibi rahat 80 altına düşecektir. Yapacağınız mantıklı tercihlerle puanınıza göre gelme ihtimali fazladır

Lise mezunu alım ne kadar olacak?
Alan-Bölüm olarak alım ne kadar olacak?
Gibi belirsizlikleri bilmeden buna ortalama bir cevap bile vermek güç.

İnşallah 80lere kadar düşer biz de yerleşiriz ama şu an bunu bilebilmek çok zor malesef.
Kendimizi kandırmak olur.

Inşallah bu sefer pu paunlada olmazsa bilemiyorum açıkçası

oncelıkle allah yardımcınız olsun ınsallah atanırsınız ben acık lıseden endustrı meslek lisesi okuyom 2016 da allahın ıznı ıle ekpss ye gırcem ben en dusuk kac puanla yerlesırım meslek lısele mezunı olmam avantaj olurmu matematıgım yok yapamıyom anlama zorlugu var bende :(

hangı iş olursa olsun hızmetlı paspascı yeterkıı kadro olsubn

Merhaba
Meslek lisesi mezunu olmanız tabi ki avantaj
Ama yine o zamanki alıma bağlı bu.
Endüstri Meslekle alakalı bir alım olmazsa düz memurluk seçmek zorunda kalırsınız bu da sizin için kötü olur
Bilgisayar Sertifikası vs. gibi sertifika alın o zamana kadar.
İşinize yarayacak şeylerin sertifikalarını.
2016 yılı alımlarda kaça kadar düşer bilmek gerçekten de çok zor müneccim olmak gerekir :)

Matematiğiniz için o kadar da dert etmeyin çok aşırı zor olmuyor
Türkçe de kolay
Güncel konuları da ihmal etmeyin
Daha 2016 yılına çok var çalışırsınız.

Şimdiden bana kalırsa sesimizi duyurmamız gerekli devletin işi yavaş olduğundan alımlar olucağı zamana anca yetişiriz.

2. Yerleştirmede 75 lere düşmez lise kategorisinde, yalnız bu dediğime ebe, sağlık memuru, diyanet vs dahil değildir. Ha bu yılın ocak ayında yapılmış olan 3. Yerleştirme gibi 2015 aralık veya 2016 ocak ayında bir 3. Yerleştirme yapılırsa, kadro sayısı da çok olursa puanlar düşer inşallah tabi. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese inşallah.

valla puımera ablacım matematık zor bence matematık ustası bı arkadasa cozurttum 2014 ekpss sınavında bı matematık sorusu yayınlamısdlardı o da dedı zor boyle soruları bos bırak dedı atanabılmem ıcın enm az 93 uzerı almak lazım yoksa zzor :( allah yardımcımız olsun

güya zihinsel engelli kategorısı kolaymıs o da aynı zorlukta

devran29 sana tavsiyem sınavda matematik yapamıyorsan türkçe,tarih,coğrafya gibi dersleri yani matematik haricindeki derslere çok çalışarak tamamını yapman olacaktır, 80-90 arası bir puan alırsan doğru bir tercihle atanırsın

ınsallah lıfe kardesım bakalım hayırlısı artık

matematik ustası hiç bi zaman boş bırak demez hocam çalış yaparsın der çalışıcaksın önünde bolca zaman var netten videolar izle ben matematiği İnternetten nejdet kirpi hocadan öğrendim ekpss matematiği kolay zor değil mat yapamıyorsan sıkıntı yaşarsın gerçekci konuşmak lazım ama dediğim gibi yapılmıyacak birşey değil.. / Hizmetli zaten 1. atamalarda 82-83 lere düştü 2.de bakalım nekadar düşücek herşey kadroya bağlı.

Hizmetli kötü birşey değl zaten alın teriyle paranı kazanıcaksın açıktan üni bitirirsin kurumun yükselme sınavlarına girersin zamanla yükselirsin herşey senin elinde .

kararkah kardesım hhaklısında bende anlama zorlugu var ınankı ılk ogretım matematık sorunu bıle yapamıyom zaten ekpss de ben 20 puan bıle alsam mucıze olur yok ben memur olamam bu akıla zor

en iyisi ölmek

ölümü akıldan çıkar Allahın verdiği canı Allah alır çalış anlama zorlugu bile olsa zamanla birşeyler yapmaya başlarsın başlarda tabiki çok zorlanıcaksın zafere giden yoldaki güller dikenli biraz he bide hayatta en önemli iş memurluk değil bunuda aklına sok.

haklısın kardesım ama memurluık olmasa baska ne ıs yapıcaz o zor ıste bak u an dahı ıs bulamıyom engellı oldugum halde ıs kura gıdıyom iş varmı dıyorum gülüyorlar ne işi 2022 maası alamıyom babam maas aldıgıyı ıcın zor ıslerı yapapam yanı ya memurluk yada ölmek

hadı kura ya gırme sansımız var oda 50 bin kısıye 240 kadro gıbı komık rakamlar verılıyor ondada sansımız yok her tercıhdete kura ıle alım olmuyor :( bıldıgım kadarı ıle

ancak dayımız olsaydı memur olurduk sımdı

Devran çok karamsarsın be abi, sen yaşadığın sürece rızkın vardır, rızkın bittiği an ölürsün, rızkının da ne zaman biteceğini Allah bilir, işkura gidip bakma oradakilerin çoğu yardımcı olmuyor işkur sitesinden bak internetten, bazen güzel ilanlar çıkabiliyor, orada iş yeriyle ilgili iletişim bilgileri oluyor arıyorsun söylüyorsun gelin görüşelim diyorlar zaten, bazı kurumlar işkurun gönderdiğine dair kağıt istiyorlar anca o zaman gidersin ben şu ilana gidicem yönlendirir misiniz diye onu yaparlar, ama gidip de bana göre iş var mı dediğinde ilgilenmiyorlar, kendi işini kendin halletmeye çalışacaksın, işkuru takip et, bu arada benim sayısalımda berbat ama sözelim iyidir, sende hangi konuda iyiysen onu geliştirmeye çalış emin ol Allah çabalayanı emek sarf edeni görüyor ama sabırlı olmak gerek işte, öyle ölüm düşüncelerini falan da at kafandan öyle düşünürsen daha da çok dibe batarsın.. Bu arada evet devir torpil devri ama bizim torpilimizde Allah.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

haklısın kardesım ama doguda ne yazıkkı fazla ıs olmuyor hepsı batıda bakıyom guzel ısler var ama asgarı ucret hepsı batıda890 lıra ıle nasıl gecınır ınsan hepsıde en az lıse meuzunuıstıyor orta okul meuzunu kaldık gıttı okuyom su an acıktan ınsallah 2016 ekpss ye yetıscem ama atanmayı garantılesmek ıcın en az 85 90 almak lazım evım barkım doguda zor :(:(:(:(:(:(:(

Sen umudunu kaybetme elinden geleni yap duanı da et gerisi Allah'a kalmış :)

2. 3. 4. atamalarda 73 puanla atanabilir miyim? Yoksa ekpss 2016 mı tek yol.?

2016 ya devam loris kardeş benim puanda 73.7 bende lise aynen bende 2016

78,4 bnm sansın vardımıdır acaba sizce yoksa 2016 ya mı kaldık acaba lise düzeyinden puanım

2015 te ne zaman yapılacak atama bilgisi olan?

ekpss

• merhaba bende nisan ayında ekpss'ye girdim 77 puan aldım acaba iyi bir yere girebilirmiyim

merhaba ben ekpss ye girdim zihinsel düzeyinde 77 puan aldım acaba atamam olur mu bu konu hakkında bilgi almak istiyorum

cipo hastalıgınız ne teşşiz zihinseldenmi girdiniz

Üst Alt