Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Lise düzeyi sınav puanları..?

hıc ekpps ye gırmedım bu sınavda dıger normal kpss sınavı kadar cok zormu yokda bıraz daha kolaymı

devran29;

2012 ömss sorularına bakabilirsin bu seneki de neredeyse aynı düzeydeydi

78 aldım inşşallah olur çok rikste görüyorum ama kendimi hayırlısı

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 9 14 boş sayısı : 7
Genel Kültür Testi 15 15
EKPSSP1 Puanı 65,45399
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 28339
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527

atanma şansım varmı

Eger bi sonraki sınava kadar 15 bin 20 bin kişi alınırsa taban puan 70 e kadar düşer yok 10 bin geçmesse taban puan 78 olur bence seçim filan var alım baya olur saygılarımla

arkadaşlar merhaba 91.6 puanla 496. sıradayım orduluyum kendi ilime ilk atanmada yerleşebilme sansım varmı acaba yorumlarınızı bekliyorum

evt inşşalllah alım çok olur herkes için hayırlısı

rabbim herkese gönlündeki güzellikleri yaşamayı nasip etsinn

Arkadaşlar su tercihler de yerlesipte beğenmeyen yeniden tercih yapan bizim hakkimizi yiyenlere bol bol küfür ediyorum Hakkimizi yemeyin

bir defa yerleşen onu beğenmeyip ikinci tercih yapamaz diye biliyorum..

alımlar inşşalh bu 2 yıl içinde iyi olur o zaman şansımız daha yüksek olur

Tercih eder o ömss bu ekpss 2016 sınavın ismi yine ekpss olursa yerleşenler tercih edemez

ömss ekpss içerik olarak aynı zaten adı değişik diye sınav ayrı katagoridemi

Bende 88 puan ilk atamada memur olmaz sanirim elimde bilgisayar isletim sertifikamda var

EKPSS'den 71 puan aldım. Tercih yapabilir miyim?

Ya ben bisey soylucem ben sadece sinava girdim 2014 ekpss ye baska bir sey yapmadim 71 puan aldim ben de tercih yapabilirmiyim

71 puan aldınız fakat neye göre aldınız yani lise, ön lisans, lisans gibi bizlerde ona göre size yardımcı olalım ;)

Ya ben lise mezunuyum yani ortaöğretim oluyu galiba ama kuraya diye bisey var katilmadim ben o ne acaba

kuraya sadece ilk okul ve orta okul mezunları katılabılıyor lıse mezunları sınava gırıyorlar lıse mezunları kuraya gıremez ayrıca sınavla gırmenız daha avantajlı soylekı eyer yuksek bır puan alırsanız buyuk bır ıhtımalle atanırsınız kura oyle degıl mesela 1000 kısı kuraylan alıncaksa 1000 kadroya en az 70 bin kişi basvuruyo binde 1 şans kıme kısmet olursa bende kura adayıyım cok muhtacım bu işe kısmet cıkarmı cıkmazmı allah bılır allah herkesın yardımcısı olsun ınsallah hepımız iş sahıbı oluruz

ekpss puanı

genel yetenek 16 doğru 4 yalnış 10 tane boş
genel kültür 22 doğru 8 yalnış 79.75 puan 5104 lise düzeyi.2.atamada sanş varmı acaba arkadaşlar??

77 lise ama hersey kadro sayisina bağlı....5 mart ÇSGB önünde eylem var destek verin kardeslerim...Özellikle ANKARA da olarlar destek versinler...

merhaba
arkadaşlar peki atamanız oldu mu ? Bende e kpss 2016 sınavına gırecem nasıl oluyor nasıl hazırlandınız hangı bolumden atamalar oluyor
lise düzeyi ile üniversite düzeyı arasındakı fark ne mesala hangısı iyi ?

Üst Alt