Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Lisans'ın neden 75 altına inmesi zor!?

Aysun.26

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2015/1.atamada lisansta düz memurluk 70 lere kadar düşmüş. lisanstan toplam alım da 800 gibi bi rakam...
Bilmediğim için soruyorum bu alımlarda lisans sayisi daha fazla neden 75 'in altına inmesi zor
Tesekkurler

2013 yılında lisans 59 kadar indi ve o yıl da 300 kadro boş kaldı.lisans ile her zaman umud yüksektir. Allah emekleri boşa götürmez

Herkez bişey diyor belli olmaz bazı yerler 70lero de görebilir inşallah düşer

Inşallah arkadaşım sonuçları da bir açıklasalar hayırlısıyla iyice gerildik

ön lisans / lisans puanları 70 leri rahat görüyor ama lise malesef ki sınava giren çok kişi olduğu için memurluk için normal kpss deki gibi puan almak gerekiyor neredeyse

Tercih yapan aday sayısı azalır ve açılan kontenjan sayısı artarsa otomatik olarak atama puanlarıda aşağı doğru kayar.

Eğer bunu bilemiyorsanız ve memur olduysanız vay vatandaşın haline.

Bende 75in altina inecegini dusunuyorum aslinda ogretmenlerin onumuzden gitmesinden dolayi. Inmez diyenlerin dayanagi 2014 yilinda lisanstan sinava giren insan sayisi bu yildakinin nerdeyse yarisi kadar olmasi ki bu da bu konu icin onemli bir sayi

Benim siralamam 3700 puanim 73.onumuzden ilk memur alimlarindan 1000 kisi gitse ogretmen alimlarindan 1500 gitse bu alimdanda 1000gitse yine acikta kaliyorum.siralamam cok geride 75 belki duser ama 73 malesef dusmez

Aysun.26

kendini bir şey sanan zavallının biri boş verin yorum dahi yapmayın kaale bile almayın değmez, ben bu sene sınava bile girmedim ama olumlu yorum yapmaya çalışıyorum çünkü arkadaşlarıma haksızlık yapıldı hem az alım hem gecikmeler oldu

ama herkes bir değil yapacak bir şey yok, takmayın

btlaltn

lisans engelli sayısı neredeyse %50 arttı ama o zaman alınanın neredeyse 3 katı alım yapılacak bi de böyle düşünün

ki sahte raporlarla sınava girenlerde tespit edilip şutlanırsa baya ucu açık bir yerleştirme olur,kpss sonucları ve yerleştirilmelerinin de önceden yapılması avantaj oldu...

İşte bende onu diyorum...Bilmiyorsanız memur olmayın başka iş yapın. Milletin canını sıkmayın.

Arkadaşım Allah aşkına ne diyorsun sen insanlar bişeyler ogrenmeye çalışıyor suç mu .

Destek olmak varken köstek olanları anlayamıyorum
Teşekkür ederim ... hayırlı cumalar cümleten

75 ve 80 arası puanla, iyi analiz edilmiş ve çok dikkatli bir şekilde yapılmış tercihlerle lisansta atanma ihtimali yüksek çünkü 1300'ün üzerinde kontenjan ayrılmıştı ve bunların çoğunluğu da memur kadrosuydu. Önemli olan önceki atamaları kontrol edip daha sonra da Türkiye'nin neresi olursa olsun çekinmeden tercih yapabilmek.

Bir çok kişinin atladığı bir durum var. Benim bu 2016’daki EKPSS’ye uzman ve teknik kadrolara geçmek için giren ve bu nedenle 4001 kadrolara tercih yapmayacak şuan halen memur olarak çalışan tanıdıklarım var. Bu azımsanmayacak bir sayı. Özellikle, dört tanesinin puanı şu an 80üstü.

İlk atama, Öğretmenlerin iki defa atanması ve bu atamadaki 4001 kadrosunun nicel çokluğu göz önünde bulundurulduğunda bu sıralamanın 70lere kadar inmemesi şaşırtıcı olacaktır. 2014 sınavının 2nci atamasındaki şehir bazında puanlara bakarsanız göreceksiniz. Bir çok kişi 2016 sınavına daha çok kişi girdi dese de bu girenlerin çoğu yine memur olan engelli arkadaşlar. O nedenle, karamsar olanları çok da önemsemeyin.

1nci atamada atanan lisans sayısı 893 Kişi
1nci engelli öğretmen ataması 498 Kişi
2nci engelli öğretmen ataması 1492 Kişi
2nci atama lisans tahmini atanacak 1348 Kişi
Teknik ve Uzman kadro nedeniyle Tercih yapmayacak aday tahmini 300 Kişi

Benim burada kafamı kurcalayan tek durum var, 1nci atamada memur olarak atanmış olan öğretmenlere, şubattaki öğretmen alımlarında tercih şansı verildi mi? 2012'deki alımlarda bu şans verilmemiş, asaleti olmayan memurun muvafaknamesi olmaz diye ret etmişlerdi. 2014'de dönemin başbakanı Davutoğlu'nun talimatı ile tekrar tercih yapmalarına müsaade edilmişti. Bu atamada onlara tekrar tercih şansı verilmemişse eğer aşağı yukarı sıralama mantıklı tercih yapanlarda 4800-4900 leri görecektir.

Vincent 13

İlk atamada nasil atanmadin buyuksehirleri mi sectin hep.Bu atamada %100 atanirsin nereyi secersen sec.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vincent 13

O zaman atanamaman normal.Simdi komple yasadigin sehri de secsen buyuk ihtimal atanirsin,diger sehirleri de sectiysen atanamama gibi bi durum söz konusu olamaz.Hayirlisi olsun.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuçlar açıklanmasına az kaldı çoğumuz 1 aydır hayal kurduk. Sonuç sayfasına baktığımızda herhangi bir kadroya yerleşemediniz yazısı görürsek bu şoku zor atlatırız.

İnşallah puanlar düşer ama çokda umutlanmayalım bu son günlerde ki sonuç kötü olmasın

Üst Alt