Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Lisans Türkçe ve Tarih sorularının zorluk dereceleri nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezai90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sezai90

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar EKPSS Lisans sorularının zorluk derecesini açıklayabilecek var mı? Bu sınava giren arkadaşlardan duyduklarımızı yazsak diyorum.

2014 EKPSS de; Matematik çok kolaydı. Normal KPSS den daha kolaydı. Türkçe çok zordu. Normal KPSS sınavlarında bile bu kadar ağır Türkçe sorularını görmedim. Her Türkçe sorusu uzun uzun paragraf sorularıydı. Tarihte bazı sorular normal KPSS den kolay bazıları ise daha zordu. Coğrafya sorularını hatırlamıyorum. Güncel bilgi soruları da normal KPSS den daha ağırdı diyebilirim.

ben önlisans mezunuyum lisans tamamlıyorum şuan 4. sınıftayım şimdiki önlisans tercihlerden atanamazsam 2016 da lisanstan gire0cegim sınava lisanstan girmek mi avantajlı yoksa ders bırakıp önlisanstan mı girmeliyim sizce ? gerçi 3 sene de dersi bırakmam pek mümkün olmaz gibi ama yine de düşüncelerinizi öğrenebilir miyim teşekkürler..

Teşekkürler #csharpci
Türkçe'de dil bilgisinden kaç soru vardı hatırlıyor musunuz?
Paragraf sorularına ağırlık vermek gerekiyor heralde ..

nilgun26
Lisansta bölümümüz öğretmenlikse Avantajlı olduğunu söylüyorlar..
Ama sanki onun cevabını Sınavdan önce vermek zor gibi, çünkü kontenjan sayıları sonra açıklanıyor.
Yine de daha önceki yıllarda önlisans ve lisans alımlarını karşılaştırmanız iyi olabilir.(birde sınava giren kişi sayısınıda hesaba katın)
:)

lisans tan girmeniz daha avantajlı. çünkü kişi sayısı az. 75 civarı puan alarak en geç 3. atamada atanırsınız. hatta her ilde çalışırım derseniz şansınız dahada artar.

Tesekkurler arkadas bolumum turizm otel isletmeciligi bu arada

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt