Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kursu için halk eğitime başvurun

neslihan hanım bende altındagdayım tanıdıgnız engelliler varsa bulun bende gelirim başvuruya 0531 457 61 16 tşkrler

DADAŞKIZİ : kimm başvurmuş ne kadar kişi başvurmuş bi facebook adresinde toplanalım ki tamamlandıysa herkese arattıralım diye cabuk olsun diye msn yazıyoz yoksa meraklı degilim sizi eklemeye bi eklemeyen insan da sensin sagolsun arkadaşlarımızın cgu ekliyor eklemeyin siz sanki bişey var biz birlik olalım diyoz ama sizin gibiler yüüne kaybediyoruz bilrlik olmadınız için :((

arkadaşlar bu aradA beni ümraniyeden aradılar önümüzdeki hafta sonu kurs başlayacakmış tekrar pazertesi filan arayıp forum doldurmamız gerekmiş ozaman ders saatlerinde söyleyeceklermiş bilginize arkadaşlar. .

Ferhat umraniyenin telefonunu yazarmisin..216 mi 212 karismis...

[FONT=lucida grande](0212) 449 9729 umraniye engelli burosu

[/FONT]

[FONT=lucida grande]
[/FONT]

Sagol...onkayit yaptirdim...talep e gore ilerleyen tarihte acilma ihtimali varmis...

Onumuzdeki pazertesi tekrar arayacaklatmis forum doldurtacaklarmis onumuzdeii hafta sonu ders varmis

ferhat demir;
ön yargılı olmayın kardeşim isterse eklesin beni kimseyle karıştırma olur mu sadece defalarca konuyu açtım zaten amacım birlik olmaktı konuyu dagıtmayalımm burdan yazarak bi kaç kişi kayıt yaptırıyor zaten...

o halde pazartesi günü arasınlarr inş.

Ne bi kac kisisi ya beni burdan ekleyipde basvuran kac kisi var sen biliyomusun bi de diyosun ne msn si filan bide diyosum saten bi kac kisi basvurdu diyosun bilmeden konusma asil on yargi sen yapiyosin neyse tartismak istemiyorum sen eklemeye bilirsin krb bkm biz hata yaptik

arkadaşlar bugün aradılar çarşambaya kadar gidip kayıt yaptırmaları gerekiyormuş bilginize:

Evet suan kayit yaptirmaya gidiyorum carsambaya kadar yaptirin arkadaslar hafta sonu ders var galiba

Beni aramadilar...yarin ben arayayim eniyisi...

umraniye de engellier merkezinde.kayit oldun....kac kisi olmus...saatler..vs.bilgi varmi

bu perşembe için kaydın son günü dediler. rapor ve kimlik fotokopisi istediler...

2014 Engelli Memur alım sınavı için çalışmalar başlamıştır. Başvuru için izmircoyder@gmail.com adresine Ad-Soyad Engeldurumu - Telefon numarası bilgilerini yollama ile başlayabiliriz. Kolay Gelsin....

Bugun sabah aradim yarin ders var...sizi ogleden sonra arayacaklar dedi...hala tik yok...

Simdi telefonla ariyorum acmiyorlar...ferhat DEMİR sana guvenerek bende yarın bırde orda olacam bakalım ne dıyecekler...

izmir konak halk eğitim nevvar salih işgören otelcilik lisesinde kursa başlıyorum bu cumartesi

kursa giden arkadaşlar bilgi ve tecrübelerini burada paylaşabilirler mi acaba en azından gidemeyenler hangi konulara çalışması gerektiğini bilirler.

mesela ben; sakarya 'da imkanlar kısıtlı kitap bile bulmakta zorlanıyor. İnternetten kitap siparişi verdim güzel kitaplar buldum ancak bunların hepsine çalışıpta sınavda başarısız olmak istemiyorum daha fazla kaynak ve daha çok konu detayları soru örnekleri bulabilsek daha iyi olurdu.

Kurs izmirde tek bir noktadamı var ve servis imkanı da var mı acaba?

Üst Alt