Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kursu için halk eğitime başvurun

özer özkan

Aktif Üye
Konular
113
Reaksiyonlar
2
Ücretsiz olarak EKPSS kursu almak isteyen Engelli kardeşlerimiz bulunduğu ilde bulunan Halk Eğitim Merkezlerinden ekpss kursu açılması yönünde talepte bulunsun. Hatta yazılı olarak valiliklere, kaymakamlıklara dilekçe verin.
Geçmiş 2012 ÖMSS de bazı Halk Eğitim Merkezleri gelen taleplere göre eski adıyla ÖMSS kursu açmıştı.

Unutmayın bulunduğunuz ilde talep ne kadar çok olursa EKPSS kursu o kadar çabuk açılacaktır. Talep azlığından kurslar açılmayabiliyor.
Tüm üyelerimizin dikkatine sunulur

arkadaşlar ankara altındağ halk merkezinde talep sayısı 12 olursa kurs açılabiliyormuş birlik olup açtıralım biran önce

Talep azlığından dolayı açmıyor halk eğitim merkezleri, Ben de İstanbul Kadıköy de halk eğitim merkezine başvurdum; "eğiticim yok açmıyoruz" dediler. Bu konuda Aile Bakanlığına büyük iş düşüyor, zorunlu hale getirmeliler. 2012 yılındaki ömss için yaptıkları gibi. Sayın Oturanboğa bu konuyla ilgili bir bilginiz, çalışmanız var mı ? Saygılar...

Ekpss

Ekpss sınavında basvuruda raporun aslımı yoksa aslının aynıdır olurmu bıde kurs varmı ankarda halk egıtım varsa nereye basvurcaz

LEGİONNAIRE;

sen yanına 12 engelli arkadaşınla yada çevrendeki engellilerle birlik olup bulunduğun ilçenin halk eğitim müdürlüğüne dilekçe ve kimlikle başvuru yapman yeterli

ömer kardeşim,benim bilgisayarlı muhasebe sertifikam var.meb. onaylı.ayrıca ehliyetim var bunlar yeterli olur mu?

sertifikalar sadece ekpss başvuruda lazım olacak ekpss kursu için dilekce ve kimlik yeterli

Istanbul umraniye engellirler burosu kurs acılacak hemen 15 kişi talep olsun lütfen arayın.. UMRANIYE ENGELLI BUROSU TEL : 02124499729

[FONT=lucida grande]EKPSS YE HAZIRLIK [/FONT]
[FONT=lucida grande]Türkiye Beyazay Derneği İzmir şubesi olarak Tüm Engel Gruplarına Yönelik 2014 Ocak Ayında Başlatacağımız Engelli Kamu Personeline hazırlık kursu kayıtlarımız Başlamıştır Kursumuz 18 Yaşından Büyük Tüm Engel Grupkarına Acıktır. Başvuru icin gerekli belgeler. (RAPOR KİMLİK DİPLOMA FOTOKOBİSİ) [/FONT]
[FONT=lucida grande]Bilgi icin Türkiye Beyazay Derneği izmir şubesi Tel : 0232 483 10 44 + 0506 514 96 93[/FONT]

bunu bende 15 gün önce paylaştım okadar yerde ben oraya başvuru yaptım daha bekliyorum aradım tamamlandını sölediler ama daha tık yok

izmirliler yarın beyaz ay derneğine bekliyoruz ekpss kursu için

ferhat demir;

aynen avrupa yakasında bi iki kurs açılmış oraya gidemiyorum ümraniyede açılsa iyi olur

üç beş kişiyi topladım yönlendidim facebook ta toplanıyoruz bakalım nolcak 1 aydır ugrasıyorum kimseyi bulamıyorum buraya yeni taşındım hiç tanıdıgım yok olsaydı çoktan açrtırmıştım kimse olmadıgı olmagı halde çok çabaladım olsa nasıl cabalarrdım faacebook ta toplanalım isterseniz ekleyin yada facebookunuzu verin ben ekliyim

bizim basladı sınav bile olcazzzzzz :))

bizim hiç bi yerde şansımız yok ya hayırlısı olsun fulya

Bursada oturan arkadaşlar 05.12.2013 de bursa kent konseyi merinos kültür merkezinde toplantı yapacaklar orada kurs başvuruları yapılacak Saat:18:00 de bilginiz olsun

ümraniyeyi bekliyoz işte dadaşkızı yayınlamıştım toplamışlar işte 10 gün önce tekrar aradım önümmüzdeki günler dediler bekliyoz bi kaç arkadaşı toplamaya çalışıyoz yönlendirdim istanbulda olan arkadaşlar facebookta filan toplanalım ekleyin ferhat-demirkiran@hotmail.com facebook adresim ferhat demirkıran kadıköyde olmadıgı için bende ümraniyeyi bekliyorum engelli haftası oldugu için gündür tele bakmıyolar

ferhat demir;

Kardeş maraş ta Ekpss kursu var mı ? bilgisi olan varsa ve bu konuda bilgi verirseniz makbule geçer...

dün aradım üç gün gündür açmıyolardı dün actılar nezaman acılacagını sordum bilmiyoz bekliyoruz bizde haber dedier umurlarında degiliz bide siz arayın nezaman açılacak diyin baskı olrsa belki hızlanırar

Ben ümraniyede olursa gelmek isterim hangi günler olur acaba hafta ici olabilirmi? Birde ücret ne kadar..

Ne ucreti kardesim ucretsiz bunlar saatleri belli degil daha kendiler baslamadan once bildireceklrr

Ya istanbulsa farkli ama baska illerde once bi dernek bulucaksin 15 kisi filan toplicaksin halk egitimr basvuru yapin aciyolar

Raporunuzun % 40 ve üzeri olması, raporunuzda istihdam bölümünde çalışamaz yazmaması gerekiyor. boş olursa başvuru yapabilirsiniz, ama doldurulmuşsa daha iyi olur 'xxx işlerde çalışamaz' gibi ibarelerde olursa işinizi görür yani.... diğer istenecek evraklar vs. için kılavuzun yayınlanmasını bekleyin...

Ben marasta yasamiyorum ama ordada ugrasiyolar beydd 'de ben istanbulda yasiyorum imraniyede buldum orayla ugrasiyoz acilmasini bekliyoz arkadasla toplanmaya calisiyoz istanbuldaki arkadadlar facebooktan ekleyin gerekli bilgiler icin facebook ferhat-demirkiran0@hotmail.com ferhat demirkiran elinizi cabuk tutun ne kadar baski o kadar hizli kurs

hala msn adresini ekliyorsun burdan yazarak faydalı olsun diye bizimle paylaşssın diyorum...neyi bekliyor çıldırıcam yaa 10 kişi yetmiyor mu

Üst Alt