Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kuraya girecekler için tercih listeleri..?

ali711

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
kuraya girecekler için tercih listesini nerden bulucaz yardım edermısınızz

Ekpss tercih ?

Selamamın aleykum öncelıkle arkadaslar tercıh yapacam ekpss kura ıçın ama kafam karışık tercıh klaavuzuna bakıyorum TABLODA KADRO DERECESİ ADET VAR YANI KADRO DERECESINEMI BAKAYIM YOKSA ADETEMI YANI ADET DEMEK KAÇ KİŞİNIN ALINACAGI DEMEKMİYDI UNUTTUM YARDIMCI OLUN LUTTFEN

bende aynı kura ıcın tercıh yapıcam nasıl yapıcamı bılmıyorum artı yeniden para ytrcazmı bnkaya

adet kurumların kadro sayısı yani kaç kişi alınacaksa yazar rakam tercihini yap kısmet çıkarsa göreve başlarsın çıkmazsada gelecek tercihleri takip et

Bu sene atanıpta işe başlamayanlar tekrar tercih yapabiliyorlar mı ?

merhaba arkdaslar kura ıcın tercıhlerımı yapdım harc parasını yatırmak ıcın halk banka gıtımde daha acıklanmamış dedıler
gecen senlerı zıraat bankasından yatırıyordum deyısdımı bu sıstem nerden yatıra bılırım harc parasını _?

Esselamun aleyküm öncelikle kura için harç yatırmanıza gerek yok bu kura 2016 da yatırdığınız harça dahildir kodroları görmek için e devlet sifresi gerektirmeden buradan bakabilirsiniz https://www.turkiye.gov.tr/devlet-personel-ekpss-kura-tercih-bilgi-sistemi?submit

Tamama tusladıktan sonra ara butonuna basınız
Yardımcı olabildiğsem ne mutlu saygılar sevgiler hersey gönlünüzce olsun

ewallah kardeşim çok saol yardımcı oldun dun bankamatıge gıtım de tc mı gırdımde kura ıcın harc parası cıkmayınca sasırdım ayın 21 son gun sizlere sorım dedım cok saol

Üst Alt