Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kurası için başvuramadım..?

omerhattab

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ekpss te kura için başvuruda bulunmak istedim önüme 7 mart 2014 tarihi itibariyle bir orta öğretim kurumundan diploma almaya hak kazanan adaylar 2014 ekpss kura ta basvuramaz diye bur yazı çıkıyor.lise terkim bu konuda bilgisi olan varmi

bu yazı neredeen çıokıyor,arkadasım, sen kuraya gıremezsın sınava gırersın ancak,oda geçtı,

arkadaşlar bende 2012 de kura ile tercih yapmıştım atanamadım kayıt yenileyeyim diyorum bankaya bir türlü parayı yatıramadım bize böyle bir bilgi gelmedi diyorlar yatıranlar varsa ne diye yatırdılar bana yardımcı olurmusunuz bütün gün başım şişti ziraata akbanka gittim şimdi postaneyi deneyeyim dedim

Ptt ye yatır

Ben ptt ye yatirdim ekpss kura tek oturum dersin

teşekkür ederim bankalar neden almadı ki

inşallah sitres yaptım çok yatırayım burada sizinle paylaşıcam

06 eda [FONT=arial]Sınav ücretini bankaya yatırmak, başvuru merkezinden yeniden şifre edinmek vb. işlemler, sınava başvuru için yeterli değildir. Sınava başvuru işleminizi kılavuzda belirtildiği şekilde tamamlayarak aday başvuru kayıt bilgilerinizin dökümünü edininiz ve sınavın diğer aşamalarında gerekebileceğinden özenle saklayınız. Sınava başvuru işleminizi tamamladıktan sonra başvuru bilgilerinizi, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden başvuru süresi içinde mutlaka kontrol ediniz.[/FONT]2014 Engelli Kamu Personeli Kura Usulü Yerleştirme başvuruları, 15 Mayıs - 28 Mayıs 2014 tarihleri arasında elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri (ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri, Okullar) ve Aday İşlemleri Sistemi (AİS) aracılığıyla alınacaktır.
Başlangıç Tarihi :15.05.2014 10:00
Bitiş Tarihi :28.05.2014 23:59
Sınav Ücreti:10 TL
Başvuru Yerleri:ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri, Okullar, Aday İşlemleri Sistemi (AİS)
Ödeme Yerleri:Akbank, Denizbank, T. Halk Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türk Ekonomi Bankası, T.C. Ziraat Bankasının tüm şubeleri, PTT İş Yerleri, İnternet bankacılığı ve Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/) burada yazan bankalar dışındaki bankalara gittiysen almamışlardır

ben şimdi AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR MÜDÜRLÜĞÜNÜ aradım bankalara yatıramadığımı söyledim bana postaneye git EKPSS için deyip yatır sonrada internet üzerinden kaydını yenile dediler

arkadaşlar ben kaydımı internet üzerinden hallettim parayı da kartla yatırdım hepimize hayırlı olsun

Arkadaşlar bende bu konuda bir başlık açtım ama kimse inanmadı bana demekk ki sıkıntı varmış bu haftada, bekleyelim görelim bakalım nasıl gelişecek olaylar...

sen lise terk isen ograöretim olarak gircen buda nasıl bir problem ki ösym ara acil yada mesaj at bankaya parayı yatırdınmı...

ösym aday işlemlerine gir orda egitim durumları var oraya tıkla bir bak bakalım olmadı ekran görüntüsü al burada paylaşşş tc kimlik no dikkaet et

Burada bize gülün diye paylaşmadık sıkıntımızı keremöz çok ayıp yakıştıramadım

Son düzenleme:
KEREMÖZ bizim halimize gülecek ne var burada hepimiz arkadaşız bir sıkıntımızı diger arkadaşlarla paylaşmak mı gülünç geldi size çok ayıp

Sınava giren kişi kuraya giremiyor mu ?

Üst Alt