Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kura ile ilgili paylaşımlar

devran29

Aktif Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
2
arkadalsar ekpss kuraaya tercıhlerımı yaptım dualarıızı beklıyom dua edın yemın ederımk ıo kdar muhtacım ıbır ıse artık kac defa boynuma ıp gecırp ıntıhar etmeyı dusundum allahım sen yardım et ınsallah butun muhtac olanlara cıkar bırde artkadaslar tercıhler 30 bu 30 tercıh kuraada sansı arttırıyormu azaltıyormu

Kardeşim İnşallah Atanırsın 30 tercih olması şansını biraz daha arttırır ama sadece senin değil herkesin 30 tercih hakkı var ufakta olsa şansını arttırır İnşallah atanırsın

amin kardesım sende ınsallah butun muhtaclar atanır

hayırlı olsun devran umarım atanırsın kardeşim

2015 kura ile ekpss alımına tercih yaptım

arkadaşlar bi sorum olacak size
bn 2014 ekpss ye girdiğim sınavla tercih yapmıştım 2015 kura ile yapılan tercihlerden tekrar tercih yaptım sizce atanabilirmiyim?

2014 de sınavamı girdin yoksa gene kuraylamı müracat etmiştin muhtemelen gene kuradır yanlış yazmışsın soruna gelirsek herkes kadar seninde şansın var tabiki

allah razı olsun abı soaluın ınsallah bakalım ınsallah gene husran olmaz

başvuralar hangi tarihde son yeni heyete girdim 22 sinde aslı gibidir le başvurabilir miyim hayırlı gunler

ergun_ ilk defa mı başvuru yapacaksınız, 2014'te kuraya katıldınız mı?

hayır ablası inşallah yeni heyyete girdim yarın sonuçunu daha dogrusu ankaradan 1 ayda geliyormuş aslı gibidir vericek hastane olur mu

@ergun_ bu atamalarda tercih yapamazsınız. Çünkü 2014'te yapılan kuraya katılmış olmak gerekiyor. 2016'da yapılırsa o zamanı beklemeniz gerekiyor.

yapmayın bu sene giremezmiyim kurallar boyle mi

acil yaRDIM

Merhaba arkadalsar ben osym tercıhlerımı yazdırdım fakat bu kagıdı ben dısarda bı yerde kaybettım bunun bı tehlıkesı olurmu arkadalr :(

@ergun_

2015 EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması
linkini inceleyebilirsiniz. Şöyle bir cümle var 2015'te kuraya katılabilme şartlarında;
[FONT=times new roman]Kura Usulü Yapılacak Yerleştirmede tercih yapılabilmesi için [/FONT]15-28 Mayıs 2014 tarihlerinde Merkezimize başvuru yapılmış olması gerekmektedir.

@devran29 ÖSYM Şifreni kimseyle paylaşmadığın sürece sorun yaşamazsın.

yok abla sadece tercıhlerımı yazdırdım o kagıdı dısarda kaybettım bırılerının elıne gecse kotu amaclı kulanamzlar dımı

30 tercih yerleri uzak ise yazma sonuçta gide bilecğin yeri seç

devran29 Atamalarla ilgili sorun yaşamazsın. Ama T.c kimliğin ve kişisel bilgilerin yer alıyor olması gerekiyor o kağıtta. Bununla ilgili bir fikrim yok.

kusura bakmayın kura derken ortaöğretim için alımmı var

valla ne yapcam bılmıyom emnıyete falanmı soylıyreyım

ersin_67 EKPSS'de en az lise (ortaöğretim) mezunları sınava girer ve aldığı puan neticesinde atama yapabilir. Eğer eğitim düzeyi Lise'den alt düzeyde İlkokul, ortaokul, ilköğretim ise bunlar da kuraya katılabilir. Yalnız devam eden tercihleri yapabilmek için de 2014'teki sınava veya kuraya katılmış olmak gereklidir.

evet geçen yıl kuraya girmiştim

bunu için ne yapmam gerek benim.

Üst Alt