Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kura için nasıl bir prosedür işletmeliyim?

tolga3535

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Meraba değerli arkadaşlarım . Ben ilk defa ortopedik engelli olarak ekpss kura işlemlerimi ösymden yaptım bana bankaya para yatır kura çekildikten sonra tercih yapıcaksın dendi . şuan itibarıyla ben nasıl bi yol izliceğimi bilmiyorum ve sizin değerli bilgilerinizi benle paylaşmanızı bekliorum ...izmir... Tolga

tolga3535 Merhaba osym.gov.tr adresinden yapıcaksın unutma 22 temmuz son günü nasıl yapılacagına gelirsek dediğim adrese gir osym.gov.tr girdikden sonra üste solda tercihler kısmına tıkla gelen sayfada ekpss gelicek orda nitelik kodlarına gel ilkokul ilkögretim orta okul bölüme tıkla orda kopyalıyıp tercihler kısmına yapıştırcaksın bittikden sonra yolla başvurunuz onaylanmıştır ibaresini gelirse tercihlerin iletilmiştir...EKPSS ile ilgili aklına takılan bişey olursa 444 67 96 numarayı arıyıp 1 ondan sonra 3 e bas orda sorarsın yardımcı olurlar... Kolay gelsin

Üst Alt