Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kötü geçenler buraya

Antandros said kardesim kendine gel soyledigin kelimelerinin rahatsiz edici.her sey nasip kismet Kader dedigin mutlak gercek ama kaderin yaninda da Irade var.irade olnasaydi insanlar diyecekti haşa Allah her seyi yapti.o yizden tovbe istiğfar et rabbim insaallah bagislayicidir.affi sever

EKPSS Hk.

ben varya gerçekten yoruldum. sıkıldım. umudum tükendi.
hepinize hayırlı olsun inşallah atanırsınız..
beni boşverin. nasip değilmiş..

1- DGS kazanamıyorum. 270 PUAN ALDIM
2- YDS kazanamıyorum. 45 den fazla doğru yapamıyorm A almak istiyorum.
3- KPSS kazanamıyorum. 65 den fazla yapamıyorm
4- EKPSS kazanamıyorum. 60 dan fazla yapamıyorm
5- son olarak EVLENEMİYORUM. normal kızlar beni istemiyor engelimden dolayı..

Kardeşim üzülme kesinlikle Allah'tan ümit kesme, daha iyileri seni bekliyordur hayırlısını bekle Allah'tan..

Bediüzzaman Said Nursi r.a. dediği
"Her şey kader ile takdir edilmiştir. Kısmetine razı ol ki, rahat edesin." #Bediüzzaman #Risale-i Nur

sana en basitınden bı ornek ben normalde unıyı zorlanarak bıtırdım cunku zormus gıbı goruyodum derslerı sonra bakıs acımı degıstırdım ortalamamı yukseltdım mezun oldum dgsye gıremedım cunku maddı ımkanımız yoktu acıga yazıldım hafıfe aldım acık ogretım dedıgın nedır kı dedım okumayla gırdıgım calısmadıgım hazırlanmadıgım sınavlardan sonra sımdı bana yuksek onur belgesı vercekler. Bence hersey bakıs acısında bıtıyo zor dersen zordur yaparım dersen yaparsın.Kız konusuna gelınce bana talıp olanlar oluyo saglamım sanıyolar benım umrumda degıl benım hastalıgıma ragmen seven bırını bulursam ozaman evlenırım hastalıgımı saklarmıyım saklamam utanırmıyım utanmam sonucta hırsız degılım yalancı degılım benı herseyımle sevene hayatımda yer var gerı kalanlar faso fıso

yardım edın

arkadaslar artık dayanacak gucum kalmadı ıntıhar etmek ıcın planlar yapıyom :(

niye? boşver intihar etme inadına yaşamaya çalış.

ya olmuyo ya 4 yıldır memur olmak ıcın cabalıyom kuraya gırdım olmadı sınava gırdım olmadı hep bekle hep bekle nereye kadar artık :( hıc bır zaman ısteklerım yerıme gelmıyo evlenmek ıstıyorum yuva kurmak ıstıyorum hıc bır kız benımle olmak ıstemıyo buda benı cok uzuyo psıkolıj rahatsızlıktan oturu degıl bılmıyorlar cogu soylemek ıstemıyom

Bunları tek yaşayan siz değilsiniz, buradaki bir çok arkadaş sizinle benzer sorunları yaşıyor. Ben 10 yıldır uğraşıyorum rahatsızlığımla, ocak ayında da babamı kaybettim ama şimdi bana yeni bir kapı açıldı, zamanında gidemediğim okulumu bitirmek için bir şans geçti elime,yeni yeni insanlar tanıyorum ve bunlar benim moralimi düzeltiyor.Hayata daha çok bağlanmaya başladım.
Bunları dert etmeyi bırakın, acaba nasıl yaparım diye düşünün, kendinizle barışın, sınavı dert ediyorsanız eksikleriniz için çalışmaya çalışın, kura şans işi ama sınavı kazanmak sizin elinizde. Kendinizle barışmaktan başlayın önce. Gerisi gelir...

gıttı artık 2 yıl 2 koca yıll gel beklee :(

Bakın bu düşünce yapısından vazgeçin, insanın akıl sağlığını koruyabilmesi herşeyden önce gelir, benim rahatsızlığım lisede başladı 4-5 yıl bununla uğraştım kendimi dengeledim,kimseye söylemedim, 22 yaşımda üniversiteye başladım, 25imde yine gösterdi kendini ve bunun yüzünden kaza geçirdim, okula devam edemedim, bu zamana kadarda kendimi kemirip durdum, bi sonu olmadığını anladım ve sonunda kabullendim. Geçmişe bir bakıyorum; 17 yılım gitmiş düzgünce yaşanmamış, siz 2 yıldan bahsediyorsunuz. Bu sınavdan umudu kestiyseniz, 2 yıl düzgünce planlı bir şekilde çalışarak bir sonraki sınava hazırlanmak için yeterli hatta fazla bir süre. Okuyup anlamanızı geliştireceksiniz, matematiğinizi geliştireceksiniz. Bunlar yapabileceğiniz şeyler ve yapabilirsiniz.

devran kardeşim hatırlıyorsan eğer senle bayağı bir konuştuk sen sınava girmek için gerekli krediyi alabilmek için adeta kendini parçalıyordun bende sana herşeyin hayırlısı diyordum sen naptın ettin tuttun sınavla girmeyi hakkettin ama noldu bak herzaman 300 400 kişi olan kura alımını tuttular bu defa 1200 yaptılar yani demek istediğim sen bu kadar zorlamasan kendini hayırlısı olsun deseydin kuradan girecek belkide atanacaktın onun için şimdide aynısını diyorum boşver hayırlısı olsun gün doğmadan neler doğar sen genede yap tercihini bırak yapacak bişe yok 2 yıl beklemen gerekiyorsada bekle ama boş bekleme ders çalış başaracağım de iyi bir puan alırsın emin ol buna kendine iyi bak @devran29

sarasota abi gerekeni söylüyor devran29 kendine gel bana özelden ulaş biraz konuşalım senden önce benim etmem lazım bu kadar şeyden sonra mühim olan birşeylere dayanıp ayakta kalmak öbür taraf tahtalı köy dinlenme tesisi değil. Aklını başına al bana ulaş

çok şükür benim de dış görüşümde engelim ama diyabet gibi pislik iğrenç kötü ölümcül hastalıkla uğraşmıyorum iğrenç ya yazık resmen ölecekler ya çok kötü ya mezara girecekler yada deli de değilim çok şükür offf onlara da çok yazık ya çok kötü ALLAH göstermesin öylesini yani ...

Başaramam diye bir şey yok benim dünyam filmini izlemeni öneririm oradaki kızın mücadelesini görmeni isterim.Temelini sağlam at derslerde,intiharı da unut çünkü hiçbir şeyin çözümü değil.Benim raporumda da zihinsel kısmı işaretliydi ben şizofreni rahatsızlığına sahibim 10 yıldır da bu hastalığı çekiyorum;lakin şöyle bir durum var mental bozukluğa(ZİHİNSEL BOZUKLUĞA) sahip değilsen-ki bunun bir ton testi var- zihinsel hasta olup olmadığına bakarlar ve bunun sonucunda mental bozukluğun yoksa zihinselden sınava giremezsin saygıdeğer kardeşim.

Üst Alt