Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kayıt için nereye başvurmamız gerekecek?

Kürşat.ucan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İyi günler bir sorum olacaktı lise son sınıf ogrencisiyim ilk defa ekpsye girecem kayıt yapılırken aile sosyal politikalar başkanlığına gidiliyor diyorlar yaşadığım yerle aile sosyal politikalar başkanlığı uzak giderken yanımda ne goturmemm lazım kimlik fotokopisi vs

bende seninle aynı durumdayım biri yardımcı olursa çok iyi olur

sanırım sosyal hizmetlere başvuru yapıp bankaya para yatırıyoruz

Kürşat.ucan

kimlik aslı raporun aslı birde 2 adet resim okuldanda yazı al okuduğuna dair ortaokul diploman çünki okuldadır

Selâm arkadaşlar ben aile sosyal politikalar a engelli kimlik kartı için başvurmuş tüm herhalde orda kaydım vardır ekpss için tekrar başvuru yapmam gerekiyor mu yardimci olacak arkadaşlar var ise yardım eder mi ilk defa gireceğim bilgim yok

Mehmet6868

engell,i memur sınavı için tekrar aile ve sosya<l politilalar bakanlığına ayrıca başvurman gerekiyor

2014te girenlerin tekrardan aile ve sosyal politaka müdürlüģüne gitmelerine gerek varmı ?

EKPSS Başvuru Nasıl ?

2016 ekpss başvurmak istiyorum nasıl yapacağız arkadaşlar aile ve sosyal merkezine ne götüreceğiz ve lise mezunuyum okuldan her hangi bir şey almam gerekiyor mu ?

Kartalvedat

eğer puan yükseltme gibi bir niyetiniz yoksa tekrar başvurmanıza gerek yok puanımı biraz daha yükseltmek istiyorum dersen yeniden başvurman gerekiyor

eğer elimizden orijinal raporumuz alınıyorsa ekpss başvurusunda . ben raporumun orijinalini vermek istemiyorum çünkü başka bir durumda yine lazım olabilir.

raporumun aslı gibidir kopyasını nereden alabilirim? noter pahalıya yapıyor diyorlar raporu aldığım hastane aslı gibidir kopyasını verebilir mi bana ücretsiz olarak ?

Vermesine gerek yok elindeki orjinalin fotokopisini çek ve raporu aldığın hastanenin başhekimlik evrak bölümüne götür buna aslı gibidir diye mühür ve imza atın lazım olacak deyin hallederler. Ücret filan yok zamanını bile almayacak kadar basit bir işlem

hilal72
Nasıl yani bildiğim kadarıyla bu sınava girmesem diğer puanımın bir anlamı kalmıyor ösym nin yaptığı bütün sınavlarda aynıdır

hayır engelli memur sınavına girdin daha önceki yıllarda diyelimki 80 aldın o puanla belirtilen süreler yıllar içinde devamlı tercih hakkın var ama girdim engelli memur sınavına almışım 68 puan 3 yıl önceki sınavda yeniden başvuırup sınava girdiğimde son sınav puanı geçerli oluyor

arpenik20

teşekkür ederim kardeşim sağolasın Allah razı olsun dediğini uygulayacağım inşAllah sıkıntı çıkmadan başvurumuzu yaparız.

Üst Alt