Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss kalorifercilik kadrolarını tercih edecek kaç kişi var?

hasankarakale

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar lise düzeyi kalorifercilik kadrolarını tercih edecek kaç kişiyiz bi iştişare yapalım benim puanım 80.01625

Sitede kalorifer belgesi olup tercih yapan arkadaşlar kimler?

arkadaşlar kalorifer kadrosunu tercih yapanlar burda kaç kişi hangi illeri yazdılar rica etsem..ben hepsini yazdım

Ben yazdim ama van hakkari sirnak haricinde yazdim oralarda yapamayiz dogua yasayanlar yada yapabilcek olanlar yazsin ben yapamam en son tercihlerde yazdim 77 puan

hasankarakale
hasan kardeşim şuan için 3 kişiyiz ama sitede olmayıpta çok belgesi olan var,geçen alımlarda da kalorifer tercihi vardı 85 ve üstü kapattı,3 kişi daha çıkıp bizle dahil tercih yaptığımız yerleri yazsa biz yerleşiriz ama nasip işte rızkımız varsa puan kaç olursa olsun egerki yazdığın yeri kimse yazmayıp sen yazarsan yerleşirsin,arkadaşım beraber sınava gittik 2012 de o 70 aldı net,düz lise tek kişi 70 puanla o yerleşti bi nitelik sayesinde,ama üniversiteye atandı gelemiyor ailesi burda çoluk çocuk burda tayin çok zor uğraşıyor gitti gideli hala tayin aldıramıyor,üniversite,il özel idaresi ve belediyeler tayin konusunda sorunlu çok zor tayin..

emrebey19
emre hakkari Şırnak harici yazdım diyorsun,en son tercihler de yazdım die sonda not bırakmışın sonuçta yazılmış yani sonlarada yazsan tercih listende var senden yüksek puan tercih yapan olmamışsa sen oraya gidersin bilgin olsun..

80 puanla dogru secım yaparsan atanmam cok yuksek 3 senelık tecrubeme dayanarak soyluyorum kalorıfercılk yazarsan yazık edersın

Sildim onlari ve bilgisayar isletmenlik tercihlerimi sildim onlarla bosuna gitmesin bana dusmez onlar

hasankarakale
[FONT=sans-serif]80 puanla dogru secım yaparsan atanmam cok yuksek 3 senelık tecrubeme dayanarak soyluyorum kalorıfercılk yazarsan yazık edersın[/FONT]

arkadaşlar şu saatten sonra yanlış anlaşılmasın yönlendirme caydırma anlaşılmasın zaten tercihler bitti,ben tüm kalorifer belgesi isteyen tercihleri yaptım ama çok düşüncedeyim sanki yanlış yaptım gibime geliyor belgeyi aldık güzel iyide çalışma tecrübesi olmadan helede kömürlü ise atanırsak yada atanan arkadaşlar vay halimize çünkü araştırmalarıma göre jandarmaya atandık asker gelecek ona adan z ye anlatakmısın ona göre yakacak sen sorumlusun sonuçta bişe olsa seni bulacaklar,askerde kalorifer yakan bi arkadaş anlattı sivil gelirdi ne derse biz ona göre yapardık biz sivil memuru idare ederdik falan falan yani bunun riskide var demek istiyorum temizlik işi hizmetli işi bundan kat kat iyi güzel olur bilmiyorum hakkımızda hayırlısı atanan her kim olursa allah yardımcısı olsun..

hasankarakale
c.dogdu arkadaşa aynen katılıyorum puanınla dogru tercihle iyi yere atanırsın inşallah,bencede bu puanla kaloriferci alımları yapan yerleri yazmasan iyi olurdu ama artık geçti,daha öncede söylesem yanlış anlaşılma olur die söylemedim yazdıysan hakkında hayırlısı..

sonbahar.44

Ben yazdim hepsini 80 puanim var.... tercihler bitmedi bugun son daha... sonbahar senin puanin kac?

80 puanla kalorıfercılık mı yazılır allah askına kesın güzel yerler gelir doğuda şartlar cok kötü şırnak van hakkarı 6 ay kış 6 ay bahar bıde yerlerın hepsı tayını cok zor bı jandarma bı özel idare engelli arkadasımız bu engelıyle nasıl kalorıfercılık yapacak kömür çuvallarını taşıyabılseydık zaten engelli olmazdık normal insanlar gibi keyfımıze bakardık resmen bizimle alay edıyolar kiralar 600 700 tlden baslıyo aılerımız bı yerde bız bı yerde olacaz camasırrlarımı bulasıklarımız kısacası ihtiyaclarımız kim giderecek kurulu aile düzeni bozulacak işin gücün yok sağlam adamlar için kalorıfer yak onlar nsıl olsa engelli değiller bilmezler nasıl olduğunu engelliğin yazıklar olsun dıyorum bide 25 bin engelli boslugundan bahsedıyolar

fatih530

valla 80 puanla kalorıfercılık yazarsan hayatının hatasını yaparsın bin pişman olursun güzel bi yer gelır sana hizmetlı kesın puanlara bakarsan göursun saat 24 e kadar vaktın var

MHSM4747

24 tane hizmetli 6 tane kalorifer yazdim kaloriferler en son sirada.
Uyarin icin tesekkur ederim

sıkıntı yok zaten ben bu işi yapıyorum ağrı İbrahim çeçen üniversitesinde taşeron olarak çalışıyom.asıl meslekğim sıhhı tesisatçılık o yüzden kaloriferlerin kurulumunu dahi yapıyorum yakması neki

nereyi yazimki bende 3 yıldır uğraşıyom nere neyle kapatmış ama belli olmazki

Atanan arkadaslar ne yaptiniz anlatin zor mu yaktirip denediler mi hayat nasil

Üst Alt