Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS İngilizce ogretmenligi seçeneği var mı?

unknowngod

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba abilerim ablalarim ben uni icin ingilizce ogretmenligi bolumunu secmeyi dusunuyorum acaba ekpssde ingilizce sinavi var mi varsa sorular kolay mi birde %40 engelli raporunu cok agir hastalara mi veriyorlar simdiden tesekkurler

ekpss sınavı genel kültür ve genel yetenek olmak üzere toplam 60 soru sorulur.Alan bilgisi yok ekpssden yüksek alırsan atanırsın

unknowngod 2 senede bir yapılan sınavlar sonrası engelli öğretmen alımı olmaktadır. 4 sene 5 sene sonrası için ne olur bilinmez ama oku ingilizce öğretmenliği kötü bi alan değil geleceği olan bi alan.

%40 raporu belli oranda rahatsızlığı engeli olan insanlara veriyorlar. istersen rapor bölümünde hastalıklarını yazabilir verilecek oran hakkında forum üyelerinin görüşlerini alabilirsin ama en iyisi rapor a başvurup sonucu görmen. ama rapor a başvurmadan önce neler yapman gerektiği konusunda burdan yardım al ki sorunlarla karşılaşmasın bilgi sahibi olarak gitmende fayda var.

başarılar hakkında hayırlısı olsun.

Mutlaka okumalısın en kötü ihtimalle kpss den atanır maliye ye başvurur vergi indirimi alır engelli haklarından yine faydalanirsin. Başarılar diliyorum ablacim :)

Üst Alt