Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile öğretmen alımları başladı..?

hayat2bilet

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
slmlar bugün itibarıyla ekpss ile öğretmen alımları başladı. ısparta istiyorum ama garanti olsun diye istanbul gibi yerler mi yazmalıyım .teşekkürler.

puanınızı facebook grubuna yazdınız mı?

Face de puanını yazan kaç kişi var şu an acaba

Puanın güzel ancak herşey kısmet

Selam bende tarih alan puan 86.4 ama karar veremiyorum öğretmenlik mi memurluk mu diye sıralamam 632

2016 Ekpss Engelli Öğretmen Alımları Başladı

Öğretmenler için bilgilendirme amaçli;

Meb'den başvuru yapiyorsunuz. Yaptiğiniz başvurunun çıktısını alıp aşağıdaki belgelerle il milli eğitime gidip onaylatıyorsunuz. Bazı arkadaşlar geçici formasyon ve geçici mezuniyetle başvurmuş. Bilginiz olsun bu şekilde de başvurabilirsiniz.
- Diploma ve fotokopisi (Varsa formasyon belgesi)
- Engelli raporu ve fotokopisi
- Ösym sınav sonuç belgesi çıktısı
- Meb başvuru formu çıktısı ile il milli eğitim müdürlüğüne gidip başvurunuzu onaylatıyorsunuz.

yakup said hocam ön başvuru sonucu ne zaman açıklanır birde millet puanlar çok yüksek diyor kaça düşer 250 kişi için

84.72 puan

Hocam herkes çok yüksek diye söylüyor fakat neye göre söyleniyor bende onu merak ediyorum varmı somut bişey

hocam başvuruda kredi alanlara sayfa açılmadı ben üni de bursum sonradan krediye döndüğü için almadım dedim sonuç ve ihtimal ne olur bilgilerinize :)

ben 3 yıl kredi aldım. sayfa açıldı yaptım başvurumu.

arkadaşlar öğretmen atamaları için başvurularımızı yaptık bundan sonraki süreç nasıl işliyor anlatırmısınız birde öğretmenler için tercih klavuzu ne zaman yayınlanacak

Üst Alt