Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile nasıl atanacağız?

Volkano80

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
30
Arkadaşlar merhaba, öncelikle sınava giren herkes için süreç umarım istediği gibi sonuçlanır. Benim sorum ise; diyelim ki iyi bir puan aldık, bundan sonra ne yapacağız, nereye nasıl atanacağız? mülakat olacak mı? süreci nerden nasıl takip edeceğiz? bilglilendirmeniz için şimdiden teşekkürler, sağlıklı günler.

sınav bitti herkese geçmiş olsun benim bildiğim ekpss de mülakat yok aldığınız puanla atama yapılıyor.Bu arada bu sene lisans ekpss zordu belirteyim :(

böyle giderse çok zor atanacaz ... :( :( berbat bir sınavdı...

ben ilk kez girdim bu sene ama banada baya zor geldi. özellikle genel kültür tam piyango gibiydi, çalışsamda pek farklı olmazdı sanırım, genel kültür soruları dipsiz kuyu gibi, mantık yürütmek işe yaramıyor, mutlaka bilmek gerekiyor.

valla benim artık inancım da umudum da kalmadı.... :( :( :(

Hadi arkadaşlar inşallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın amin kazanamayanlar da üzülmesin bakın bn girmedim giremedim daha doğrusu önce sağlık o yüzde 2022 yüklenelim Rabbim izin verirse nasip ederse umudunuzu kaybetmeyin şimdi den ders çalışın

Hadi pandemide zorla sınav yaptıran sınav şakşakçıları göreyim şimdi sizi.bir avuçluk atamayla üstü örtülecek aralık atamasının.1 yıl daha atama olmayacak.ugraşın durun.2018 lilerin halini işte ozaman anlayacaksınız 😂😂

Engellilere kadro çok veroldi

Volkano80

Aynı durumu bende yaşıyorum. Bende ilk defa 2020 ekpss sınavına girdim. Bende ekpss ile bir şey bilmeden sınava girdim ailemin zoruyla. Sonra pek çok şey araştırdım. Fakat nasıl atama oluyor? Puan/meslek taplosu var mı? İş ilanlarını nasıl nereden takip edeceğiz? Ne mesleği yapacagız ? Bize sevmediğimiz/ilgilenmediğimiz mesleği sunarlar mı? Kısacası nasıl bir yol izleniyor ??

Bende ilk defa girdim ekpss ne yapmamız gerekiyor bundan sonra bilgi verebilcek varmı aralıkta işe girebilmek için ösym tarafından kura gibi bişeymi açılcak

Sınav sonuçları açıklandıktan sonra atama olursa söylerler. Sonra atama sayıları ve bölümlere göre alımlar olur. Kuraya sadece ilkokul olanlar girer.

35,5 net ile önlisanstan atanabilir miyim acaba netlerimin çok yüksek kısmı genel yetenek sorularında.

Arkadaşlar puan önemli tabi ki ama önemli olan sıralama. Sınav sonuçlarından sonra ösym branş bazında sıramalayı açıklar ordan bakarsınız. Bu sene puanlar düşük olacak gibi ama sıralamalar belli değil.

Twitter’dan ilgili bakana ve ilgili başkanlık sayfalarına her gün yazın
Ekpss için kota yükseltilmesini isteyin
Bak bunu yaparsanız her gün yazarsanız sesinizi umarım duyacaklardır

Daha sınav sonuçları gelmeden atanmayı düşünmeyin bence. Hele bir sonuçlar açıklasın ne bu acele. Dereyi görmeden paçayı sıvama gibi olmuş açıkcası. :)

Alman

Helal olsun Alman . DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA DON BICIYORLAR. DAHA SONUÇLAR AÇIKLANMADAN 90 , 95 PUAN ALIRIM DIYE YAZIYORLAR. BIR 100 PUAN BEKLIYORUM DIYENI GORMEDIM 😂😂

Blackowl

Giren sayısı arttığı ve sapma olacağı için olabilir. Forumdaki arkadaşlarda öyle diyordu. Siz sıralamanıza bakınız asıl önemli olan o. Kadroların arttırılması gerekli. Öyle 2500 alım ile olmaz. 90 puan altı atanmaz.

EKPSS sınavına girip ÖNLİSANS , LİSANS olanlarda
Başvuru ücreti ödeyecek mi ??

Geçen yıl başvuru ücreti yoktu .
Bu yıl ödeyecek mi ??

Teşekkürler

guleman18
Başvurularda ücret ödemesi olmaz tercih ekranından bilgisayarından girersin onaylarsın, beklersin durum bundan ibaret.

EKPSS 2020 sonucu açıklanmadan atama olabilir mi dersiniz?

Bugüne kadar engelli sınavı sonuçları açıklandığı ay atama yapılmamış. Tabi bakanlığa göre eskiyle yeniyi birleştirmek işlerine gelir. Ama yeni girenleri kazanmak için eski girenleri kaybetmek nasıl doğru yol olabilir orası muamma. 10 Aralık’ta kuraya son başvurular. Tahminimce 2018 girişlilere sonuç açıklanmadan atama yapılıp yeni girişliler bir sonraki atamayı bekleyecekler, hakta adalette bu zaten.

Engelliler gününde atama müjdesi verip, sınavın açıklama tarihinden sonra yapabilirler.

Nurtan hanım

Ben ihtimal olarak söylüyorum bir de daha önceki atamalara kıyasla bunu belirttim. Doğru olan bu gibi geliyor.

Volkano80 Öncelikle geçmiş olsun dilerim istediğiniz sonucu alırsınız.İlkokul mezunu değilseniz kadroları bekleyeceksiniz. Kuraya tabi tutulmazsınız ve bu sınavda mülakat yok. 2018 yılı itibatiyle alımlar azaltıldı, puanlar epey yükseltildi. Sadece yüksek puan almanız yeterli değil, açılacak kadronun size uyması da önemli. İlahiyat mezunu iseniz şansınız çokk yüksek🙂 Durumu 2018 önceki sınav ve atamalarla kıyaslamayın sakın. Beklentiye girmemeniz için söylüyorum. Puanınız iyiyse şehir, kurum vs. çok düşünmeden atanmaya bakın. Çünkü bundan sonrası için hem sınav hem de atanmak çok daha zor olacak. Ben sınavın kaldırılacağını bile düşünüyorum. Diyelim atandınız tebrikler, sonuçlanma yerleşme, evrak prosedürü derken en 1,5 az sene beklemeyi göze alın, planınızı buna göre yapın. İkinci atamaya kaldıysanız en az 2 sene.

2016 ekpss ye girenlerin puanları şu anda geçersiz mi ?

Üst Alt