Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile milli güvenlik santral operatörü olarak atandım, hala göreve başlatılmadım?

onuray

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar son ekpss de milli güvenlğe santral operatörü olarak kazandım,evraklarımı istanbul a elden götürmemi istediler,istanbula uçakla gittim götürdüm verdim,soruşturma 3 ay sürer dediler,3 ayıda geçti herkes işine başladı,defalarca aramama rağmen olumlu yada olumsuz bişey söylemiyolar,napmam gerekiyo arkadaşlar,benim durumumda olupta bekliyen varmı halen.

Beklemelisiniz. Bürokrasi işlerinin sonuçlanması hep beklenir.

o stres, beklemek çok kötüdür umarım tez zamanda ataman gerçekleşir aramaktan vazgeçme.

ben de genelkurmay a atandım bende de ses seda yok, size soruşturma için eve polis geldimi

mr.no bende bekliyorum zaten beklemekten başka çarem yok ,benim durumumda başka arkadaş varmı diye sormuştum,KARARGAH teşekkür ederim evet çok stresli, nolucak çok merak ediyorum,inşaALLAH atanan herkes işine başlar, PROF.CAVUS yok arkadaşım polis gelmedi size geldimi.

2011 de benim atamam ocak ayında yapılmış göreve nisanda başlamıştım..prosedür normal hızında ilerliyor ..şimdiden görevinizde kolaylıklar diliyorum,hayırlı olsun.

yok nerde :( başkalarına soruyorum jandarma ve polis bile gelen var, süreç takip edemiyoruz strest olduk, özelde çalışıoyrum halen haber gelsede çıksam

HERA teşekkür ederim bekliyoruz ama beklemekten gına geldi,
PROF arkadaşım sizin genelkurmay daha sıkıdır bence, adamın 7 sülalesini araştırıyolar haliyle buda zaman alıyo,bende ünvrsite okuyorum,napıcam bilmiyorum,hayırlısıyla inşaALLAH hepimiz başlarız,dilerim bütün engelliler iş sahibi olur.

Üst Alt