Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS ile memurluk için en az kaç puan almak gerekir?
önlisans mezunu olmak şart. Mesela ben, şu anda bir okulda hizmetli olarak görev yapıyorum ve görev yaptığım ilçedeki myo gidiyorum 2. öğretim olarak..
Açılan memur kadrosuna göre değişir ama en az 85 üstü almanız yararınıza tabi ki..
90 alıp, atanamayan var.
Maaş evli bekar olarak değişiyor 2300lerden başlıyor ama yerine göre de maaş değişebiliyor.
Memurlar.nette maaş hesaplama robotu var hesaplayabilirsiniz.
tamamen açılan kadro sayısı sıralaman ve yapılacak atama sayısıyla alakalı. ben 277 sıralamayla ilk atamada ortaöğretimden atanamadım. bu sene ortaöğretimde birinci atama için memurluk kadro sayısı çok azdı. belki ikinci atamada değişir. benim tavsiyem ilk 100ü hedeflemen. çok zor bir şey değil. ben hiç çalışmadan ve daha önceki yıllarda açılan kadro sayısına güvenerekten girdim ama öyle olmadı. genel kültüre biraz çalışırsan ve liseden yeni mezun olduysan veya olacaksan zaten matematik ve türkçeyi çok rahat yaparsın. ama kesin atanmak istiyorsan ilk 100ü hedeflemeni tekrar tavsiye ederim. bu arada puanım 90.3
Kardeş bende 87 ile 635 sira ilk atamada önümden tahnmini 400 kişi gitti şuan 250 siradayim tahmini ben hoxmetli olduğum icin sadece gih yazacam sence şansım nr
Yüksek puan alıp zaten memur olup tercih yapnayacak cok kişi varmıdır şu branş sıralaması yayınlansa genel sıramızı buluruzda o da ne zaman yayınlanır ki
vahle, lisans 82-83'le kapattı. 69 lara düşmesi biraz zor. 2. atamalar ancak 80'e düşer gibi tabiiki alım sayısı önemli. Lisans 82 alan birisinin sıralaması 1377, 83 ise 1150 sıralama.
2017 de yapılacak düzenlemeyle memur ünvanı kaldırılacak büyük ihtimalle hizmetliydi memur du diye üzülmeyin atanırsanız yatıp kalkıp dua edin sadece amir ve işçi olarak ayrılacak...
engelsız bız kardeş sanırım çok bılgılısın.burda ınsanları umutsuzluga sevk etmek içinmi uğraşıyorsun.çalışsın memur olsun ınsanlar .5510 sayılı yasada olsa özlük hakları aynı işten atılma ızın vs vs haklar daha ne olsun...
İlk atamada memurluk 91.3 puanla kapattı buda sıralama olarak 215 e falan denk geliyor şuan tahminimce 90 üstü 60 veya 70 kişi kaldı 200 tane memurluk açılsa bile puanlar 88 veya 87 ye rahat düşer
Kimseyi umutsuzluğa sevketmiyorum sadece olacak olanlar bunlar, Hizmetli kadrosu kaldırılsın gibi boş işlerle uğraşanlar için yazdım... Önceden işi sıkı tutup bir an önce atanmak gerektiğini anlatmaya çalşıyorum çünkü kamuyuda özel sektöre yaklaştırıcaklar önümüzdeki yıllarda zaten emekli sandığının kapatılmasıyla memur statüsünün içi hemen hemen boşaltıldı. Çok bilgilide değilim okuyup öğrenmeye çalışıyorum sende oku sende öğren. pasini
Memur olanlar aynı unvan olmamak sartiyla memursa bilgisayar isletmenligine atamasi yapiliyor, Yapilan arkadas var... Zaten memur olanlar bulunduklari kadroyu secemiyor sadece.