Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile memurluk için en az kaç puan almak gerekir?

samuray42

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
11
Arkadaşlar memurluk için en az kaç puan almak gerekir?(ortaöğretim) ve maaş ne kadar oluyor?

memurluk icin 85 90 sart hizmetli degisir maasa gelince bekar 2400 gibi bisey olur

artık fazla memurluk kadrosu açmıyorlar.. bu sene 6 bin kadronun içinden sadece 150 tane memur kadrosu açıldı.. 150 kişide 95 ve 100 alan kişiler..

önlisans mezunu olmak şart. Mesela ben, şu anda bir okulda hizmetli olarak görev yapıyorum ve görev yaptığım ilçedeki myo gidiyorum 2. öğretim olarak..

Açılan memur kadrosuna göre değişir ama en az 85 üstü almanız yararınıza tabi ki..
90 alıp, atanamayan var.
Maaş evli bekar olarak değişiyor 2300lerden başlıyor ama yerine göre de maaş değişebiliyor.
Memurlar.nette maaş hesaplama robotu var hesaplayabilirsiniz.

81 puan aldım lise düzeyi hızmetlıyım kamuda memur olma şansım varmı ıkıncı atamada acaba fıkrı olan varmı ...?

92 ile memurluga atanamadım kardesım sen dusun artık

ankara ve kayseri normal memurluk yazdım ortaogretım

Zaten kardeş ıkıncı yada üçüncü atamada dıyorum ben olma olasılıgı varmıdır sizce...

Ne memurluğu yazdin ki?

tamamen açılan kadro sayısı sıralaman ve yapılacak atama sayısıyla alakalı. ben 277 sıralamayla ilk atamada ortaöğretimden atanamadım. bu sene ortaöğretimde birinci atama için memurluk kadro sayısı çok azdı. belki ikinci atamada değişir. benim tavsiyem ilk 100ü hedeflemen. çok zor bir şey değil. ben hiç çalışmadan ve daha önceki yıllarda açılan kadro sayısına güvenerekten girdim ama öyle olmadı. genel kültüre biraz çalışırsan ve liseden yeni mezun olduysan veya olacaksan zaten matematik ve türkçeyi çok rahat yaparsın. ama kesin atanmak istiyorsan ilk 100ü hedeflemeni tekrar tavsiye ederim. bu arada puanım 90.3

Kardeş bende 87 ile 635 sira ilk atamada önümden tahnmini 400 kişi gitti şuan 250 siradayim tahmini ben hoxmetli olduğum icin sadece gih yazacam sence şansım nr

zaten 3. atamalara kalırsan kesin olur gibi ama 2i dede olabilir dediğim gibi kadrodaki memur sayısı önemli

Yüksek puan alıp zaten memur olup tercih yapnayacak cok kişi varmıdır şu branş sıralaması yayınlansa genel sıramızı buluruzda o da ne zaman yayınlanır ki

muhtemelen yayınlanmayacak kardesım cunku adamların umrunda degıl bıle

geçen sınavda aralık ta yayınlamışlardı belki gene yayınlanır

2014 EKPSS'de lisans 68puanlara kadar düşmüş. 2016 EKPSS'de 69puan aldım ama önceki atamalarda 68puanların sıralaması kaçtı araştırdım bulamadım

vahle, lisans 82-83'le kapattı. 69 lara düşmesi biraz zor. 2. atamalar ancak 80'e düşer gibi tabiiki alım sayısı önemli. Lisans 82 alan birisinin sıralaması 1377, 83 ise 1150 sıralama.

2017 de yapılacak düzenlemeyle memur ünvanı kaldırılacak büyük ihtimalle hizmetliydi memur du diye üzülmeyin atanırsanız yatıp kalkıp dua edin sadece amir ve işçi olarak ayrılacak...

engelsız bız kardeş sanırım çok bılgılısın.burda ınsanları umutsuzluga sevk etmek içinmi uğraşıyorsun.çalışsın memur olsun ınsanlar .5510 sayılı yasada olsa özlük hakları aynı işten atılma ızın vs vs haklar daha ne olsun...

Engelliler her zaman ayrıcaklıdır 2017 deki 60 bin alıma bizimkiler dahil degil bizim alimlar butce harici

İlk atamada memurluk 91.3 puanla kapattı buda sıralama olarak 215 e falan denk geliyor şuan tahminimce 90 üstü 60 veya 70 kişi kaldı 200 tane memurluk açılsa bile puanlar 88 veya 87 ye rahat düşer

Kimseyi umutsuzluğa sevketmiyorum sadece olacak olanlar bunlar, Hizmetli kadrosu kaldırılsın gibi boş işlerle uğraşanlar için yazdım... Önceden işi sıkı tutup bir an önce atanmak gerektiğini anlatmaya çalşıyorum çünkü kamuyuda özel sektöre yaklaştırıcaklar önümüzdeki yıllarda zaten emekli sandığının kapatılmasıyla memur statüsünün içi hemen hemen boşaltıldı. Çok bilgilide değilim okuyup öğrenmeye çalışıyorum sende oku sende öğren. pasini

90.3 277 sıralamam. hocam burada önemli olan o kadroların açılması. inşallah açılır. eskiden hep 250+ kadro açılmış

Memur olanlar aynı unvan olmamak sartiyla memursa bilgisayar isletmenligine atamasi yapiliyor, Yapilan arkadas var... Zaten memur olanlar bulunduklari kadroyu secemiyor sadece.

Üst Alt