Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile İş-Kur'a atananlar..?

Konular
5
Reaksiyonlar
5
arkadaşlar mal bildirim formu önlü arkalı 2 sayfaymış dikkatli olun 2. sayfa çıkmadı bende ayrıca bakıp yazdırmak gerekiyormuş belgelerimi gönderdim ama mal bildirimi eksik kalmış oluyor bu durumda onu da ayrıca başvuru süresi içinde göndereceğim kurumlara belge gönderirken bu tip bir durumla karşılaşan oldu mu? yani eksik belgeyi sonradan yollayıp kurumda 2 zarfı olan var mı?

daha ne teblıgat geldı ne duyuru acıklandı böle bı deneyım yok suan

işkur da işler yoğunmuş. Ama GİB de daha yoğunmuş. En yoğun olan kurum hangisi acaba ?

yarın itibariyle belge gönderme süremiz sona eriyor işkur bu anlamda bizi çok merakta bırakmadı atamadan 4 gün sonra istediği belgeleri sitesinde yayınladı ayrıca evlerimize tebligat gönderdiler posta 5 günde getirdi o süre zarfında biz belgeleri göndermiştik soruma gelince içine not yazın sorun olmaz dediler

sağlık raporunuzda çalışabilir yazıyor muydu ? yeniden rapor isterler mi sizden ?

istihdam kısmında evet yazıyordu çalıştırılamayacağı alanlar boştu ve ağır özürlü de hayır yazıyordu yeni rapor istenmedi

ne mutlu sızlere bu sevıncı rabbım size yaşatti sızler ıs kura memur olarak atandınız hayırlı olsun bende 9 aylık gecıcı temziklik elemanı kurasına dahı basvurdum olmadı cıkmadı

arkadaşım en kısa zamanda Allah sana da bu sevinci yaşatsın ben 10 yıl memuriyeti 7 yıl da öğretmenliği bekledim sonunda oldu umutsuzluğa kapıldığım çok zaman oldu ama bak sonunda oldu sen de sakın umudunu kaybetme elbet bir yerden nasibin gelecek

Üst Alt