Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile ilgili olarak bazıları kasıtlı olarak yanlış yönlendiriyor, dikkatli olun!

fatih14531987

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Bazı arkadaşlar ekpss'den aldıkları puanları tam olarak söylemiyor veya o kurum iyi değil işte bu kurum çok daha iyi diyerek karşısındaki insanı yanıltmaya çalışıyor niye mi çünkü şu bir gerçek herkes herkesin bir rakibi .. o kurumu veya o şehri tercih etmesin ben yerleşeyim kafasında... AMA SAHİDEN YARDIMCI OLMAK İÇİN YAPILAN YORUMLAR DA VAR Kİ BU KİŞİLERE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM ... KISACASI DEMEK İSTEDİĞİM YAPILAN YORUMLARA FAZLA İTİBAR ETMEYİN... SAYGILARIMLA...

sana katılıyorum..bence herkes kalbinin sesini dinlesin.her kurum okadar kotu olsa calısanı olmaz..bırakır vs ..her kurumun ayrı ozellıgı var .bende daha cok meb ve saglık bakanlıgı duydum ama neresı acılırsa orasını yazıcam .

Arkadaşlar her fırsatta söyledim bir kez daha söyleyeyim, iyi kurum ya da kötü kurum yoktur kurumları iyi ya da kötü yapan insanlardır yani kurum amirleridir.Atandığınız kurumdaki kurum amiriniz vicdan ve merhamet sahibi ise o kurum iyidir kurum amiriniz halden anlar ve size engelinizden dolayı zorluk çıkarmaz ve yapamayacağınız işleri vermez ama kurum amiriniz insanlıktan nasibini almamış biriyse vicdansız ve merhametsiz biriyse o kurum dünyanın en iyi kurumu bile olsa size orayı yaşanmaz hale getirir ve siz de o kurum kötü dersiniz.

Atanma konusunda da kimseye aldırmayın, tercih kılavuzu yayınlanınca içinizden geçen yerleri yazın.

Atanın yeter engelliyiz herkesin gözünde acınacak durumdayız bütün kurumlar iyi puanınıza ve sıralamanıza dikkat edin her şehire tercih sallamayın kontenjan alımına bakın gerisi kısmet

Son tahlilde hepimiz imanlı bireyler olarak Kısmet etmiş ise Mevla;
El getirir, yel getirir, sel getirir.
Kısmet etmez ise Mevla;
El götürür, yel götürür, sel götürür!. (Hz. Mevlana)... İçimizden geldiği gibi tercihleri yapalım tabi yapılan bütün yorumlar iyi bir şekilde tahlil edilmeli iyice araştırılmalıdır....

EKPSS ile ilgili ilk defa bu başlık olduğu için bir şeyler yazma fırsatım oldu, çok teşekkürler...

2014 / 2016 sınavlarına girmiş ve takip eden biri olarak okuduklarım aynen de yukarıda yazılanlardır.

Ukala, asılsız konuşmalar ve tutarsız yorumlar, yanlış yönlendirmeler... Umut kelimesinin anlamını bilmeyenlerin karaladığı onlarca cümle...

Şayet muvaffak olursam en sonunda yazmayı düşündüğüm kendi ekpss sürecimi detaylı paylaşacağım... Haricinde, bugün söyleyebileceğim bir tek cümle; aslolan içimizdeki çalışma azmi 1, işe bakış açısı 2, çalıştığınız mesai arkadaşları ve üstler olacaktır 3... Kurumları iyi / kötü kavramına koyan temeller bunlardır diye yorumluyorum.

Rabbim bütün emeklerin karşılığını layığıyla verendir, gönlünüzdeki rızkınız hayırlısıyla hanenize ulaşsın...

Üst Alt