Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile hemşirelikten atananlar ve atanacaklar buraya toplanın..?

protezlihemşire1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar her konuda birbirimizi bilgilendirelim öncelikli olarak hemşire olanlar ile ilgili kurumlar illaki hemşirelik yapmasında bı sakinca yoktur raporu istiyorlar mi, eğer istiyorlarsa bunu zor mu yazdiriyoruz çünkü her doktor rapor yazmıyor diye biliyorum. Yoksa sadece çalışabilir alanımız da kurumda çalışabilir mi yazması gerek

E kpss kaç puan ile atanırım

Arkadaşlar 2018 E-kpss den 72 puan aldım Hemşirelik Dalı ortaöğretim mezunu olarak atanırmıyım sizce ?

Bende hemsirelik lisans mezunuyum 64 aldım atanabilirmiyim bilmiyorum

Bende hemşireyim 78 aldım ve raporda çalışacağı veya çalışmayacağı yerler boş sonra sorun olurmu

Hemşirelik branş sıralamsı

Merhaba arkidaslar ben lise hemsirelik brans siralamam 22
Puanim 87 sizce ilk atamada gelirmi

Bende lisans hemşirelik 82 sıralamam puanım 71 sizce gelir mi ?

disabledfebruary Lisansı bilmem ama lise hemşirelikte boş kadro dahi kaldı son 2-3 atamada lisansı takip etmedim hiç

Benim de lisans hemşirelik sıralamam 125 onun için hiç umudum yok. Bu kadar fazla kişi beklemiyodum acaba geçmiş senelerde de mi sayı bu kadar çoktu çünkü 2016 atamasına baktıgımda ılk atamada 61 le yerleşmişler ve boş kadro bile kalmıştı

Gözde hanım size katılıyorum benim sıralamam bana göre çok düşük geldi sanırım 2016dakilerin dahil olmasından dolayı bence yinede tercih edin kısmetinizde olabilir ben öyle yapacağım

Benmde lisans hemşire sıralamam 42. Bu kadar çok hemşire varmıydı giren ya atanirmiyz

2016 dakiler de bu sınavda tercih verebilcekmi yani o zaman sanşımız daha da azalır. İl olarak tercihiniz nereler olacak acaba ?

Şöyle söyleyeyim 2016 son atamasında atanan insanlar bir daha tercih etmez herhalde çünkü zaten atanmışlar tabi bide önemli olan kaç kişi lisans hemşirelik alacağı mesela 2016/1 atamada 89 hemşirelik lisans kontenjanı vermiş keşke bu kadar kişi hemşire alsa girerdik benimde pek umudum yok 1. Atamada ama 2.de inşallah olur diye düşünüyorum. Şehir gözetmeyeceğim şansıma artık

Beni yanlış anlamasınlar ama sizde lisans hemşirelik okumuşunuz beni iyi anlarsınız kendimden biliyorum engelli olarak böyle sağlık bölümlerini okumak çok zor oluyor ya bırakıyorlar başlayıp yada baştan hiç tercih etmiyorlar kendi çevremden biliyorum bence bu kadar hemşire 2016 dahil olunca arttı yoksa kontenjanlar hep boş kalıyordu kesin bir Bilgi olmadığı için fikir yürütüyoruz

Ben Diyarbakır ve yakınındaki illere tercih verecem Tabi atanabilsem 😄

Hmsre bence siz atanırsınız diye düşünüyorum sıralamanız iyi çünkü gzdetznr İstanbul’u genelde insanlar yaşam şartlarından ötürü sonlara bırakıyor siz ilk yazarsanız şansınız var

İstanbulda ikamet ettiğim için mecbur tercihim sadece orası olacak. Sıralamada o kadar kişi var ama burda toplasan 10 hemşire yok lisanstan

Atanıp sağlık durumu o zaman çalışmaya uygun olamayınca ne oluyo bilgisi olan varmı acaba ?

Genel sorun birlik olamamak Bilgi paylaşımı yapmamak insanlar hep bir umut arıyor bir cümle kendisine yardımcı olmak için ama icraat pek Yok

atandıktan sonra soruşturma baya sürüyor diye biliyor eğer daha fazla süre çalışılmayacaksa kurumla iletişime geçip ne yapmanız gerekeni ordan söylüyorlar

Arkadaşlar sağlık sektörün de olduğunu için soruyorum biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.

- Tercihlerinizi yaptıktan sonra atandınız diyelim güvenlik soruşturması sağlık sektöründe ortalama ne kadar sürüyor ?

- Birde merak ettiğim bir durum var. Farklı şehirleri tercih ettikten sonra eş durumundan geri gelme durumum en kısa ne kadar sürüyor ?

@Santiaqo KPSS 6 ay sürdü arkadaşımınki ama Ekpss bilmiyorum ne kadar sürer

Diğer sorunuza cevap olarak eğer istediğiniz yerde boşluk varsa atandığınız yerden istediğiniz yere tayin isteyebiliyorsunuz diye biliyorum

Aslında tüm Türkiye verecem ama önceliğim Diyarbakır ve yakınları olacak

disabledfebruary bir şey soracam şimdi biz lisans hemşiresiyiz sıralamayı gördük bide ortaogretim hemşirelerin sıralaması var ikisi birlikte mi acaba siralamamizda onlarda varmi ?varsa alımlar farklı oluyor atanma şansımız dahada yükseliyor

Hmsre bence aynı olmaz çünkü tercih klavuzu lisans önlisans ortaöğretim şeklinde yayınlanıyor ona göre alım yapılacaktır onlar lisans sıralamasının içinde değerlendirilmez herhalde

Ama branş sıralamasında hemşirelik lisans veya hemşirelik ortaogretim diye ayrı alınmamiş sanki ya da söyle sorayım ortaogretimden giren arkadaşlar sizinde p3 hemşirelik diye olarak mı hesapladı?

Hmsre 2018/1 atama tercih kılavuzunda ortaöğretim kontenjanlarında hemşire kontenjanı var ayrı oluyor o yüzden

2018/2 hemsireler hangi illeri tercih edecekler

Arkidaslar lise hemsire olarak istanbul,bursa,yalova gibi marmara bolgesindeki illeri tercih siramin ilk basamagina koyacam
Puanim:87
Lise hemsirelik
Sizler hangi illeri tercih edeceksiniz?

Üst Alt