Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS ile atanma ve çalışma deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
imdatusta toplam 60 soru ve 15i matematik.15 matematiği kafadan silersen en fazla 45 net yapabilirsin ki hiç yanlış yapmaman lazım 45 net yaparsan büyük ihtimal ilk atamada yerleşirsin ama sakın matematiği boş bırakma hiç kalem oynatmadan yapacağın 5 soru kesin vardır parmağınla saysan bulursun o yüzden 15 soru birden boş bırakma en az 5 6 tane yapmaya çalış
MERHABA ARKADAŞIM BEN MATEMATİĞİ YAPAMAMAKTAN ZİYADE VAKİT KALMADI deidğin gibi sözeli iyi yaptım matematiktende 5-6 net totalde 46 net falan ama okuyorum forumu memurluk ve ilk atama olması için bildiğin 90 95 hatta yüz falan almak lazım yani 85-87 gibi bir puanın ekpss karşılığı hizmetli eğer lisans yada imam hatip yada sağlık meslek değilsek nuda beni karamsarlığa itti henüz sonuçlar biel açıklanmamışken
5000 kişi alınacak denildi ama ne kadar doğru bilmiyorum eğer her alım için 4 bin 5 bin kadro açılırsa ve en az 3 alım yapılırsa puanlar yine bir hayli düşer ama ama alım zamanı pat diye kadrolar 2 bine düşürülürse ve 1 2 alım yapılırsa işler gerçekten çok zor