Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atanırsam emeklilik için vergi indirimi almam şart mı?

Bursa 1984

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sayın oturan boğa,vergi indirimi almadan erken yani günlerimiz dolsa bile emekli olamazmıyız?ben şu anda engelli statüsünde çalışmıyorum ekpssden inş atanırsam maliyeye mutlaka vergi ind.için başvurmalımıyım, engelli olarak emekli olabilmek için bu arada raporum%40 sürekli saygılar....

Vergi indirimini yalnızca sigorta girişi 1 Ekim 2008'den önce olup 4a(ssk)dan emekli olacakların alması zorunlu.

Siz EKPSS ile atanırsanız almanız şart değil.

Çok teşekkür ederim kelebek,bir sorum daha var eğer yardımcı olursanz sevinirim ben orta öğretimden girdim puanım fena değil fakat bir sorunum var bilgisayara müsait değil hastalığım,hizmetli hariç bilgsayarsız memurluklar varmı bildiğiniz??teşekkürler

Atamanız yapıldıktan sonra kurum amirinize yazılı olarak müracaat edersiniz raporunuzu sunarsınız size uygun iş verirler..

İlker bey sizede teşekkür ederim, bu durumda ben V.h.k.i ve bilgsyar sertfkası istyen yerleri yazamıcam düz memurlukları ve yazarsam hizmetli memurlukları yazabilicem doğru anlmşmıyım?çünkü hem sertfkm yok hemde blgsyar krşsnda çok duramyorm tv epilepsisym,düz memurluktada blgsayarlı bir iş verilrse kurum amirine bşvurmam lzm korkum atansm ble blgsayarsz iş olmssa işe bşlatmzlar işsiz klrm dye korkuyorum saygılar ilker bey...

Kılavuz yayınlanmadan bir şey demek çok erken hangi kadrolarda alım yapılacak bilemiyorum..

Üst Alt