Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atandığımızda yeniden rapor almak..?

Murat___

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Şimdi atandık diyelim yeni rapor isteyecekler ya işte o nasıl bir rapor isteyecekler yeniden yüzdeli engelli raporumu çıkaracaız yoksa sadece çalışabilir diye rapor mu alacaız

eyer raporunuzda çalışamaz yazıyorsa yenı rapor ıster yuzdelı ve hangı işlerde çalışabılır dıye yazmalı...

Atama oldugunda yeni rapor istiyorlarmı ben 4 hastalıktan girdim %53 aldım en yuksek %22 işitme sol kulak tan basvurudada %53 isitme yazdılar .
Kronik bronsal astimdan %20 aldım diyabets 2 %20 ve dextrokardi %5 %67 y di sonra %53 düştü sağlık kurulu
Atamadığımızda kullandığımız ilaçlara varana ki istiyolarmı ve yeni raporda...

Raporunuzda Pskiyatri bölümünde herhangi bir ibare yoksa Çalıştırılamayacağı alanlar boş olsa bile raporunuzu geçerli sayacaklar. Eğer Pskiyatri'den oran veya bi ibare yazılıysa ve çalıştırlamayacağı alanlar boşsa sizden yeni rapor isteyecekler. Herhalükarda Çalıştırılamayacağı alanlar doluysa zaten sorun yoktur. Bu sorunun tam cevabı budur.

Üst Alt