Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atandığı halde gitmemek..?

Calisin kazanin siz gidin adam calismis kazanmis senden yuksek puan almis hem kim derki milletin hakkina gireyim en az 2300 maasi reddedeyim millet is ararken (birde arayanlar engelli ise ) ben onlar gitmesin diye ugrasayim diye vicdani varsa kimse boyle yapmaz gecerli bir sebebi vardir gitmemesinin.

Zevk icin cani istemedigi icin gitmiyorsada haklisiniz ona diyecek birseyim yok.

Adam sizden yüksek almış mı? Almış. Bu hakkı elde etmiş mi? Etmiş. Şimdi o adam gitse de, gitmese de size etki eden bir şey var mı? Hayır.

O zaman neden boş boş konuşuyorsunuz. O adamda hakkının olması için, senin hakkını yemiş olması gerekirdi. Adam kimsenin hakkını yememiş, kendi hakkını yemiş. Yani kimseye ... yemek düşmez.

Buradan boş boş konuşacağınıza, gidin ders çalışın da böyle çalışanları kıskanmaktan geberecek duruma gelmeyin.

ber bırakın ulan su calısın sizde alın falan ayaklarını . herkezin kapasitesi aynı mı ki calısın alın diyorsun. düşünmeden konuşanlara sinir oluyorum.

kazanır gitmez keyfi bilir gibi yorum yapanlar çocuk oyuncağımı bu iş . devlete şikayet etmek lazım öyle yapanları bir daha memuriyete almasınlar.

İşte şikayet etsene devlete. Buralarda ne boş konuşuyorsun. Senin haddine mi devletin verdiği hakka laf edip millete hakaret etmek.

ber hakaretim yok. devlete bi sor bakalım ben kazandım ama gitmeyecem de normal bişeymi yaptığım de. bi sor.

Durduk yere yaparsa oyle bisey haklisin ama adamin gecerli bi sebebi vardir niye yapsinda oyle bisey bizin dedimizide iyi anla gecerli sebebi vardir illa diyoruz sagligi ailevi nedeni gibi.. oyle durdik yere yapiyosa haklisin suskun...

besalti20

böyle bir ihtimal bulunmuyor, ancak bir dahaki sınavda sınava girip kazanmanız ve atanmanız durumunda gidebilirsiniz.

arkadaşlar eleştiri ve önyargılı olmadan önce kişilerin asıl sebeblerini öğrenmeye gayret edin zira geçerli bir mazeretleri vardır keyfe ve zevke yapanlar hariçtir.

luciano22 boş konuşuyorsun . daha dünyadan haberin yok. ulan kelimesini cumhurbaşkanımız kullanmıştır. ve hakaret değildir.

diğer yazdıklarının hepsi boş . ellerini klavyeden çek ve hemen buradan uzaklaş. ;)

var hemde atamalara bakın. Örneğin; Sinop belediyesi ile İstanbul belediyesi önceki alımlarda aradım ve bana atananların gelmediklerini söylediler. İnanmadım önce taki aynı kadro ve aynı sayıyı bu atamada açtıklarında gördüm. İnanmayan Arkadaşlar bakabilirler. İnşaat teknikeriyim ve atanamadım önceki arkadaşlar yüzünden. yine atanamadım :D

luciano22 hadi ordan .. boş laflarla milleti meşgul etme. burda herkez gerçeği görüyor . çok çok çok önemli bir sebep olmaksızın atandığı yere gitmemek ve o kadronun zayi olmasına sebep olmak diğer engellilerin hakkını gasp etmektir.

insan düşünür. ben bu şehri tercih ediyorum sebebi başka çarem yok iş olsun yeter vs bir sebebleri kafasında söyler. düşünmeden yazanlarınki zaten direkt hak yemektir.

dahada yazmıcam insan olan laftan anlar. anlamıyana methiyeler düzsem boş.

Luciano mu mucianomu nedir.sen ne tur mahlukatsin acaba.sen kimsinki kendinde baska insanları asagilama yetkisini görüyorsun.yokmu bu forumun yetkilisi arkadaş.boyle saçma salak şeylere göz yumuluyor .....

Yalnız bir şeyden şikayet ederken, şikayet ettiğin şeyin aynısını kendin yapıyorsun. O zaman sana da ceza verilmesi lazım.

Ayrıca doğruyu söylüyor. Yeterince çalışıp atanamadı diye kıskançlıktan çatlayıp, sağa sola hakaret edenlere haddini bildiriyor. Sanırım sen de aynı takımdansın. Türkçe bilgin öyle söylüyor.

Üst Alt