Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS ile atananlar evrakları nasıl teslim edeceksiniz?
Evraklarınızı elden teslim edin, size en yakın atandığınız kurumun merkezine gidin onlar sizi yönlendirir kargo yada posta yapmayın elden teslim edin..
Merhaba. Liseden yeni mezun oldum. Engel durumum fiziksel 69 raporum var normal kpss ye girdiğimde 83 almıştım bu ekpss den atanmam için en az kaç puan almam lazım? ve memur olma olasılığım ne kadar? Teşekkürler şimdiden
Valla bugün kargoyla gönderdim. Doğru mu yanlış mı diye telefonla teyit etmek zorunda kalacağım. Sırf evrak teslim etmek için Ankara'ya gidip gelmek çok gerekli değil gibi
Halk Sağlığına atandığımızda koca koca harflerle sakın posta ve kargo yapmayın yazıyordu siz işi sağlama alın diye dedim ben en iyisi elden bulunduğun ilde ki kuruma teslim etmek, ben İzmir Halk Sağlığına teslim ettim onlar Ankaraya gönderdi atandığım yer Giresundu..
Devlet ile olan ilişkilerinizde kargo kullanmayınız. Zira hukuki bir delil oluşturmuyor. Gönderi konusunda tek yetkili PTT'dir. PTT'nin kargo kısmı da olmaz. Bildiğiniz iadeli ya da taahhütlü posta yöntemini kullanınız...
Telaşa kapılmanızı istemem ama kargonuz kaybolabilir. Bu yüzden en güvenilir yol elden teslim etmektir, hatta bir yakınınız yerinize evrakları kuruma iletebilir, hakkınızda hayırlısı olsun...
Evrakları Ankaraya göndermenize gerek var mı ki? Hangi kuruma atandıysanız yaşadığınız ilde ki kuruma götürebilirsiniz oradan imza atarsınız onlarda Ankaraya gönderir, yani kargo yapmayınız mesela TRT ye atanmışsındır her ilde merkezi yok mecbur Ankaraya gidilir ama asla kargo yapılmamalı devlet işi sağlam yapın kaybolur evraklarınız bişey olur başınız ağrır en iyisi elden teslim etmek..
Valla ben antalya ya atanmış olmama rağmen evrakı Ankara ya teslim etmemi istediler. Antalya ile görüştüğümde de Ankara yı arayın biz sizi atamıyoruz dediler. Zoraki kargoyla gönderdim şahsi isteğimle değil.
Citos kurumunuzu arayıp atama bölümüyle görüşün. Ben evrakları kontrol ettirdim ufak bir eksikle ellerine ulaşmış onu talep ettiler bugün hemen onu da gönderdim. Yarın yine arayacağım. Aramaktan zarar gelmez hem işiniz doğru olur hem de içiniz rahat olur.