Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atanan Aday memurken tayin isteyebiliyormuş. MEB'e yazı gelmiş..?

Konular
251
Reaksiyonlar
226
[FONT=sans-serif]arkadaşlar bu tercihte atandım bi arkadaş mebte çalışıyor 2015 sonrası atanan engelliler adaylık kalkmadan tayin isteyebiliyormuşuz dedi bu konu hakkında bilgisi olan varmı cvp verirseniz sevinirim[/FONT]

Telefonla atandığın ilin MEM'ini ara, söyleyecekleri ilk şey şu 'bize yazı geldi, isterseniz bulunduğunuz ilde kalmanız için dilekçe yazabiliriz'

KKELEBEKK

yani sonuç olarak istediğimiz ilde kalabiliyormuyuz ben ORDU atandım şimdi ne yapmam gerekli Ankara'da kalmak ıcın 2 açık kalp ameliyati geçirdim her ay kontrole gıdıyorum ve 3 aydan 3 ayada özel doç. doktor'um muayene edip sonuçları gözlemliyor ve ölene denk 2 ilacı kullanmak zorundayım sizce Ankara da kalmak ıcın ne yapmalı nasıl bır dilekçe yazmalıyım yardım edermısınız

KKELEBEKK

Aradım böyle bir yönetmelik varmış dedim Pazartesi arayın yardımcı olalım dediler Pazartesi tekrar arıyacam

Arrest tamam o zaman, yazı geç ulaşabilir vs. ardını bırakmayın yardımcı olurlar mutlaka. İllerde farklılık yapmazlar yani.

KKELEBEKK
Ben yeni atandım daha önce memur değildim ilk defa atanan biriyim ORDU MEM benden evrakları ıstedıgı zaman mı dilekçi vericem yoksa direk telefonla durumumu anlatip direk tayin mi isteyeyim ?

Arrest benim duyduğum bugün, dilekçe yazabiliyoruz dediler. Kurum ya sizi yönlendirir ya da sizin yerinize yazabilir de. Bence durumu anlatın önce. Dilekçeyi getir, yolla vs. derlerse ona göre hareket edersin. Zaten henüz evrak süreleri de belli değil ya vakit de çok.

Danua. o konuyu bir arkadaş daha sordu ama bilgim yok. Özelden de sorduğun için buradan bilgi yazayım dedim herkes merak edebilir çünkü. Bugüne kadar sadece MEB ile ilgili duymuştum, kurum da teyit etti ama diğer kurumlarla ilgili birşey duymadım henüz. Bilgi alırsam paylaşırım.

Aynısını bana da söylediler.. ben izmir'de ikamet ediyorum niğde'ye atandım aradım adımı telefonumu aldılar ve isterseniz burda hiç başlamadan izmir'de göreve başlayabilirsiniz dediler. Nasıl yani dedim bende, niğde'ye atandım orda başlamam gerekmiyor mu dedim, görevli olan arkadaş hayır biz buraya not alıyoruz geldiğiniz zaman bir dilekçe veriyorsunuz biz sizi direkt orda göreve başlatıyoruz dediler. Bende iyi o zaman not alın izmir olarak dedim tamam biz sizi arayıp haber vercez dediler.. benim kafam hala karışık ama.. izmir'de mi kalsam niğde'ye mi gitsem bilemedim..:) :)

mesela bır şehıre meb atanan biri orayı arayp meb deyılde benı beledıye vs ibi yerlere verin dıyebılırmı...

bursa meb ne belgeleri istiyor ...

oooo çok güzel bir haber mebde başlayanlar için

sadece meb için mi geçerli diğer kurumlarda faydalanabiliyormu ? Kocaeli de ikamet ediyorum ama aydına atandım kiralar bayağı yüksekmiş araştırdığıma göre

KKELEBEKK

peki bu durum sadece MEB için mi geçerli? diğer kurumlarda da böyle birşey var mı mesela belediyeler? adalet bakanlığı?

20 MAYIS 2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2015 YILI EKPSS/KURA YERLEŞTİRMELERİNDE BAKANLIĞIMIZ TAŞRA TEŞKİLATINA YERLEŞECEK OLAN ENGELLİ (ADAY) PERSONELİN İŞ VE İŞLEMLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA
Sayın Yetkili,
Bilindiği üzere Bakanlığımız taşra teşkilatında; eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfı dışındaki diğer hizmet sınıflarında istihdam edilen engelli personelden adaylıkları kaldırılmış olanların, 09/07/2014-2897884, 15/12/214-6451873 tarihli ve sayılı Makam onayları çerçevesinde hizmet süresi şartı aranmaksızın bir defaya mahsus olmak üzere istekleri doğrultusunda iller arası ve ili içi yer değişikliği işlemleri gerçekleştirilmektedir.
Ancak, aday olarak göreve başlayan engelli personelin adaylığın kaldırılmasına ilişkin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 54 üncü maddesinde belirtilen yasal süreyi beklemelerinde (ağır hastalık, ailevi, eş durumu vb.) mağduriyetler yaşandığı Bakanlığımıza gelen yoğun taleplerden anlaşılmıştır.
Bu nedenle, engelli (aday) personelin özel durumları ve kamu yararı dikkate alınarak Makamdan alınan 28/04/2015 tarihli ve 4475420 sayılı onay gereği, 2015 yılı ve sonrası engelli personel istihdamında;
a) Bir defaya mahsus olmak üzere iller arası yer değişikliğinde; (Bakanlığımız merkez teşkilatı hariç olmak üzere) ilinize yerleştirildiği halde başka ilde görev yapmak isteyen engelli (aday) personelin göreve başlatılmadan istedikleri il/ilçe emrine atanmalarının yapılabilmesi için dilekçe ile tek il/ilçe tercihinde bulunmalarının sağlanması,
b) Bir defaya mahsus olmak üzere il içi yer değişikliğinde; ilinize yerleştirilen engelli (aday) personelin göreve başlatılmadan istedikleri ilçe emrine atanmalarının yapılabilmesi için dilekçe ile tek ilçe tercihinde bulunmalarının sağlanması,
alınan dilekçelerin üst yazı ekinde Bakanlığımıza gönderilmesi ve konu ile ilgili birime bilgi verilmesi hususunda gereğini rica ederim.

MERKEZ ATAMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI
TAŞRA ATAMA ÇALIŞMA BİRİMİ

NOT: İlimize atanan adayların dilekçelerini 0442 235 10 32 nolu faksa, dilekçe asıllarını ise iadeli taahhütlü, APS veya kargo ile Müdürlüğümüze göndermeleri gerekmektedir. :):( Erzurum MEB sıtesınden yapılan acıklamadır.

hakan gedik

Nasıl bir dilekçe yazılcak bundan sonra ki işlem nasıl olucak mesela ben 2 açık kalp ameliyati oldum her ay düzenlı inr ve eko kontrolüm var ve ölene kadar comadin ve enapril ilaçalrını kullanıcam dilekçede rahatsızlıktan bahsedılmelımı yoksa sadece Ankara İl milli eğitim istiyorum diye dilekçe mı yazılmalı ?

Üst Alt