Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için online başvurumda engel düzey oranım görünmüyor!?

mtunc52

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2012 ÖMSS ye giriş bilgilerimin hepsi tamam,
25 tl yide yatırdım,
şifrem ile ösym ye girdim.
Tüm bilgiler doğru ve geçerli ama engel bilgierimde ortopedik yazıyor özür oranı yazmıyor
Acaba onaylasammı ki ?
Yoksa formu doldurup merkeze posta ile göndersemmi
Aslıda eski başvurumdaki her belgeyi aynen taahhüt ederim diyede belirttim.
Yani bu aşamada : alttaki linkte sizlerde ne görünüyor ?
https://ais.osym.gov.tr/UyeEngelBilgi

Özür oranı yazmasına gerek yok. Daha önce raporu verip onaylatmısan sorun yok

siz başvurdunuzmu mesela sizde ne yazıyor

Ben parayı henüz yatırmadım sistem açılmıyor

Tşkler 'buyucu' hanım...Ben herkeste durum aynı ise onaylayacağım o yüzden yorumları görmeden onaylamayım bari....

Evet benımde yazmıyor muhtemelen herkesin öle gözükecek..

isott83;

Onayladınmı peki ?

Ben bu haliyle onayladım,zaten geri düzeltme hakkıda varmış...Herkese Hayırlı olsun

Bendede yazmıyor arkadaşlar demmekki sistem herkesde aynı panik yapmaya gerek yok.

parayı hangi hesaba yatırıyorsunuz hesap numarası falan varmı yoksa direk bankadaki görevliye ekpps başvurusu desek yeterli mi

2012 de sınava girenler açısında konuşuyorum
az önce okulda son işlemi tamamladım,
eve geldim bir baktım bende de yazmıyor !?

şu an resmi kılavuzda

2012-ÖMSS/kuraya başvuran adaylardan engel grubu bilgilerinde değişiklik
bulunanlar, başvurularını 2012 yılı engel bilgileri ile yapabilecekler ancak; Aile ve
Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden yeni durumlarını gösterir Ön Kabul ve
Taahhüt Beyanı belgesini alacaklar ve bu belge ile birlikte engelli sağlık kurulu
raporlarının onaylı bir örneğini 14 Mart 2014 tarihine kadar ÖSYM’ye ulaştıracaklardır.

yani sizin anlayacağınız engel durumunuz ile ilgili yeni bir rapor alınmadıysa tekrar rapor beyan etmek gerek yok
dahası en saçma senaryoda bile varsayın ki raporu olamayan biri sınava başvursa dahası sınavda puan bile alıp
tercih yapsa bile atama esnasında raporun aslı engelli memur adayında istenilecektir. yani ortada hiç bir sorun yok
dahası 2012'de sınava girenler için ekran zaten !

ais ekranında " 2012-ÖMSS İÇİN BEYAN ETTİĞİM ÖN KABUL VE TAAHHÜT BEYANI BELGESİNİ, 2014-EKPSS İÇİN DE AYNEN KABUL EDİYORUM "seçeneği var ! :) zaten bunu onaylıyorum demek daha önceki başvurumun onaylı kopyası aynı şekilde devam ediyor beyanı esastır. :)

Hadi bunu anladım. Engel durum yüzdesi herkezde de aynı şekilde gözükmüyor.. 2012 yılında mezuniyet durumumu belirterek girdim sınava sorunsuz şekilde dediğim tarih içerisindede mezun oldum tabi lakin şimdi online başvuru esnasında diploma notu 62.91 diyor benim beyan etmemiş oldugum bir yuzde bu asıl olan yüzde ise 64.89 bununla ilgili her janhi bir prolem yaratırlar mı daha sonrasında aceba?

Ayrıca raporun aslı olanı isteyeceklerdir demişsiniz lakin raporun aslı maliye benden aldı isterlerse ortada kalınmaz mı ne yapmalıyım ?

Yeniden çıkartmaya kalksam ayrı bir dert var olan aslı gibidir kullansam ayrı dert anlıyacagınız konu ile ilgili yardımcı olur musunuz

engelli hakları için;,

Ne demek istedin anlıyamadım?

Onayladım başvuru tamamlandı. Denildiği üzre engel durum yüzdesi gözükmüyor.. noldu şimdi ? :S

Bende gözüküyo arkadaşlar %? Olarak yazıyo ayrı ayrı ama

Gireceğim grubun oranı yazıyo

ekpss ye önlisanstan başvuru yapmak istiyorum ama aöf 4.sınıftan tek dersim kaldı. önlisanstan girmek için kayıt yaptırmadım ama ösym de lisans okuyor gözükmekte. ancak kayıt yaptırmadım. lisanstan mı başvurmam gerek? yoksa lisans başvurusu yaptıktan sonra Ankara ösym ye dilekçe gönderek eğitim bilgilimi önlisans yapabilir miyim? Konu başlığına pek uygun olması sorum ama cevaplarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

başvuru yapanlar,bende diploma notu yazan bölüm boş sizlerdedemi boş...

Üst Alt