Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için "devam eden engel bilgisi bulunmamaktadır" ne demek?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ÖSYM nin başvurusu için engel bilgisi onaylı olması lazım diyor bende bu kısımda devam eden engel bilgisi bulunmamaktadır yazıyor acil yardım ne yapmalıyım

"devam eden engel bilgisi bulunmamaktadır " diyorsa sorun çıkabilir.

• Engel bilgisi (CP mi, ortopedik mi, süreğen mi.... ne ise artık engeliniz)
  • Engelin derecesi
  • Onay, mühür vs..

Bu yukarıdaki üç şey gerekli ve belirtilen derecenin %40 veya %40'ın üzerinde olması gerekli.

Yine daha detaylı bilgisi olan arkadaşlar yazacaktır fakat EKPSS'ye kabul için yukarıda yazdıklarım gerekli benim bildiğim.

O yüzden başvuru yapmadım sorun olmayacağını bilsem şimdi başvuru yapabilirim birde başvuru sırasında engel bilgisi % -- diye yazıyor sıkıntı olurmu başvuru yapacağım

Başvurunu yap ödemenide yap başvurduğun sınavlar kısmında 2016 seç bilgi ön izlemede sınav başvuru formunu kontol et orda engel bilgini göreceksi %.... Çıkmayabilir fakat engel bilgin kesin çıkar

Arkadaşlar ilgi ve alakaniz için çok teşekkür ederim sağolasınız

ben başvurumu yaptım başvuru ile ilgili bir sorun yaşamadım ama aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünden aldığım tahahhütnameyi ösym benden almadı. şimdi baktım belgede ösymye teslim edilecek yazıyor. araştırma yaptım kimi memur almış kimisi almamış kimisi fotokopisini almış. yarın gidip bırakayım mı sorun yaşarmıyım?

Üst Alt