Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar,
Lise mezunuyum ÖSYM daha önce başvuru hiç yapmadım ekpss girmek istiyorum ancak bugün son gündü, ben lisede şuan için ÖSYM kaydı yinede oluştırmam mümkün mü?
Aynen öyle ilk önce raporun ve diplomanın aslı gibidirini resim fotokopisiyle aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne götürüyoruz.Onlar 2 adet taahüt mektubu veriyorlar 1 ini ösym bürosuna götürüyoruz yine raporun fotokoposi ve diploma fotokopisiyle birlikte ve işlem bitiyor.Bu gün 00:00 a kadarda bankaya 30 tl yatırınca sınava girmeye hak kazanıyoruz.
Ben liselerde yaptırmadım kaydımı gittim ösym kordinatörlüğüne.Liselerdeki memurlar sallamıyorlar işlerini yattıkları yerden ösym para veriyor onlara.Şikayet ettim hatta bikaç liseyi.Allah belasaını versin işini düzgün yapmayanı bu ülkede.
zendark geçtiğini biliyorum kardeş, ben sadece ösym kayıt yaptırmak istiyorum. yinede aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne gidip o dediğin işlemleri yapmam mı gerekiyor sadece sınav için 30 tl yatırmayacağım ösym kaydı için diğerlerini yapmam gerekiyor değil mi?
asilturk arkadaşım bu dediğin şeyleri yapman için başvuru tarihinde olman gerekir yani ÖSYM nin başvuru tarihi başalyınca yapabilirsin diğer zamanlarda böyle bir hizmet yok