Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS için 19 Haziran ne anlama geliyor?

hakanuslu263

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaslar 19 haziranda herhangi bi sey yapicak miyiz.ekpss yerlestirme takviminde 19 haziran yer aliyo.anlayamadim.tesekkurler

yapman gereken tek şey 12 temmuzda tercih hakkın varsa tercihte bulunmak, bizi ilgilendirmiyor o tarih.

12 sinde yapacaksın tercihini temmuzda

[FONT=Oswald]EKPSS
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı
2017 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme[/FONT]

[FONT=Oswald]12.07.2017 10:00
21.07.2017 23:59[/FONT]

şimdi 2. atama ne zaman olacak tercih yapacakmıyız yeniden ?

2.atama 12 temmuzda olacak.19 haziranı beklememizin tek sebebi yetkililerin kontenjan miktarını söyleyip kesinlik kazandırması.

kontenjan sayısı hakkında bir bilgisi yada tahmini olanlar var mı acaba ? Lisans düzeyinde ilk atamada 800 civarı kişi atanmıştı. Bu atamalarda acaba ne kadar olur.

darkjusticer sayının aynı düzeyde olacağını düşünüyorum. Çok sayıda memur ihraç edildi ve fazlasıyla açık oluştu.
aklindansayitut 19 haziran'da kadro sayılarını dbp ösym'ye yollar. kendi sitesinde de tercih robotunu açar. biz o tercih robotunu kullanarak tercihlerimizi belirleriz daha sonra ais'ten girer tercihlerimizi sisteme işleriz. sarkma olacağını düşünmüyorum çünkü yeterince sarkma oldu zaten.
Nirvana333 ilk tercihte yerleşemeyen herkes tercih yapabilir.

19 haziranda ösym kontenjanları alıcak 12 temmuzda ösym atamaları gerceklestirecek insallah alım 6-7 bin civarında olur

Benim alımların çok düşük olacağı yönünde ciddi endişelerim var. Umarım boşunadır bu endişeler.

şizo

19 unda belli olacaktır.Herkes endişeli.Siz 85 puan aldım diyordunuz ben sizi atandınız sanıyorum?Atanan insan neyin endişesini duyuyor?

Yanlış hatırlıyorsunuz, ben 82.5 puan aldım lisanstan ve atanamadım. Keşke yazdığınız gibi olsaydı.

Endüstri mühendisliği mezunuyum

19 haziran da kadrolar belli olucak da duyuru falan yapılır mı acaba yoksa biz tercih döneminden 1-2 gün önce mi öğreniriz sayıları ?

Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. 19 Haziran'da belli olacak mı kadro sayısı? ÖSYM yayınlar mı, yoksa bekletir mi?

Dpb yayinlarsa goruruz yoksa osym 11 i gibi aciklar zaten

kontejyanları hangi bölümlerin olacağını bir yer açıkladı mı acaba?

nemoberk

Hayır kimseden ses çıkmıyor.Tahminim bu ay içerisinde açıklanmayacağı yönünde.

5500 tane engelli kadro talebi var kurumların ancak kesin kadrolar, bu kadroların dağılımı henüz yetkililer tarafından açıklanmadı.

ankiloz

EKPSS lisans düzeyinde 2. atamalarda sizce tahmini kaç kadro açılabilir ? lisansta 77 puan almış biri için, bilgisayar işletmeni, veri hazırlama ve kontrol işletmeni yada normal memurluk şansı yüksek diyebilir miyiz ?

Üst Alt