Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS hizmetli puanları kaça düşer?

Güneydoğu Anadolu'da birkaç yer 79 puanı görür. Diğer şartlarda 81 altı kısmet.

hergele1905 saygısızlık etme .

Neyi ne zaman konuşacağımı sana soracak değilim tecrübelerime dayanarak bu öngörüde bulunuyorum.

Bakarsın kimse tercih etmemiştir.70 puan ile atanırsın.Belli olmaz bu işler kısmet ;)

Hatta bakarsın.50 ile bile atanırsın.:cool:

Son düzenleme:
Benim puanın 71 osym sıralama 1631 düşmez mi sizce korkutma beni

Yahu siz daha çömezsiniz.) Ben 2012 yılından beri teknisyen yardımcısı olarak kredi ve yurtlar kurumunda çalışıyorum.Yani yurtta çalışıyorum.Rahatım ve işimden memnunum.

Çok yanlış bir yorum yapmışsın be Gardaşım , çömezsiniz falan diye hakaret edeceğine orayı tercih eden arkadaşlara kendi yaşadıkların tecrübelerinden bahsetseydin daha iyi olurdu.
Mesela ne iş yapıyorsun da böyle rahatsın ondan bahset önce bence...
FaiR

Bu atamada özellikle hizmetli olupta memurluk için tercihte bulunacak hatırı sayılır adayın var olduğunu biliyorum.Bu adaylar daha önceki atamalarda hizmetli olarak atanmış,adaylıkları kalkmış ve halihazır çeşitli kurumlarda görevlerine devam etmektedirler en son yapılan EKPSS de girmişler ve bir üst kadroya atanmak(memur,vhki vb) için tercihte bulunacaklardır.Bu adaylar puan olarakta 80 ve üstü puan almışlardır.İlk defa atanacak ve hizmetli tercih edecek aday arkadaşlar şuanki sıralamalarindan en az 200-250 adayı saymadan hesap yapsınlar
Demem şudur hizmetli kadroları 85-79 araliğinda kapatır bazı yerler istisna 78 leri bulur.
Tekrar Allah hepinize yardimcı olsun

82.5 puan la ortaöğretim den hizmetli atanabilir
miyim

Tercihte bulunan arkadaşlarımızın rabbim yardımcısı olur inşallah.hassaten benim nacizhane puanım 79.44 atanabilirmiyim acaba ortaöğretim mezunuym.

1000 kişide puanlar 83 e dustu 2300 kişide kaca düşer bılen varmı bır saglam tahmın lıutfen

ahuse

ahusa benımde puanım 78.150 küsür olarak sen benden yukseksin tercihlerin nasıldı acaba meb kaç tane yaptın?

30tercıhıde meb hızmetlı yaptım rıgel dogu agırlıklıydı

Bende ortadoğu yazdım ama afganistanda yazdım :D

Merhaba,

Sınavdan 65 - 70 puan alsam atanabilir miyiz ?

Üst Alt