Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS hizmetli olarak hangi kuruma atanmak daha iyi? Kurumlar arasinda fark var mi?

ebru^_^

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bakanlik arasinda fark var mi çalisma konusunda .

@ebru^_^ her kurumun işine, amirine göre vs. tabii ki farklılık olur ama bu atamalarda meb'den başka seçeneğiniz var mı, eğer çok yüksek bir puanınız yoksa tabii ki. :)

Ben kura ile tercih yapacagim milli egitim bakanligi halk sagligi kurumu ve hastanelere alim var sizce hangi kurum daha avantajli

O zaman hastaneyi daha fazla önerebilirler, ama benim gibi kadroları görmeden önce dahi ille de "hastane seçmem" diyen birisi de olabilirsiniz belki. :) Hangi ortama daha çabuk alışabileceğinizle ilgili bir durum. Benim duyduğum çoğunlukla hastane idi. Bana söyleneni iletmiş olayım. Çünkü kolay kolay bu tür yönlendirmeleri yapmamaya çalışırım, henüz ben de bu atamalarda tercih yapacağım için pek bilgim yok yani.

:eek: Teşekkürler paylastiklariniz için bakalim çok hevesleniyorum ama inşallah kurada ismim cikar.

ebru^_^ İnşallah gönlünüze göre olur herşey. :eek: Hevesinizi ve umudunuzu yitirmeyin tabii ki. Risk her zaman, her olay için geçerli bir durum. Bunda da hayırlısı diyoruz. :eek:

Daha önceden atanan arkadaşlar bizimle paylassalar deneyimlerini bizde önümüze görebilsek benim çocuğumda engelli olduğu için detaylara daha çok takiliyom tercihler de taşra yaziyo Çocuğumun özel eğitime ihtiyacı var ilçelerde boyle okullar olmaz heralde taşra çıksa bile bu özel durumlardan dolayı merkeze geçme gibi bir durum olabilir mi?

1806

Kuruma hayırlısıyla atandıktan sonra işbaşılarinız için evrakları komusyona vereceğiniz zaman durumu izah edersiniz Özelliklede çocuğun durumunu size yardımıcı olacaklar merak etmeyiniz.
Gönül rahatliğıyla tercihinizi yapın.

bende kura adayıyım allah yardımcımız olsun ınsallah umıt kırmak ıstemem ama 470 kadro acmıslar artık sansımız oldukcak dusuk yok bıle dıyebılırız allah yardımcımız olsun dua edelım ınsallah cıkar

MEB ve hastane bir nebze daha yorucu olacaktır diye düşünüyorum. Vatandaşın işinin ne kadar çok düştüğü bir yerse o kadar iş yükü de artabilir.

Üst Alt