Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Hemşire olarak atandım. Sağlığıma uygun görevler verirler mi?

Jesterman

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi günler ekpss sonuçları ile antalyaya atandım %40 engelim var hemşire olarak servis işi yapmam hem benim için hemde hastalar açısından zor acaba hastahanenin beni daha az yoğun servise veya ekg sft gibi bölümlere verebilme ihtimali varmı yada hastane ben bu personeli çalıştıramam deme lüksü varmı cevaplarınız için teşekkürler

Devlet seni o hastanede çalışmanı uygun görüyor o hastane ben bu personeli çalıştıramam diyemez. Engelinize uygun bir bölüme vereceklerini düşünüyorum. Bende sizin gibi çok düşündüm acaba nereye verecekler ne iş yapacağım diye :)

Öncelikle tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun sağlık raporunda çalıştırılamayacağın kısımlar bölümüne uygun olarak değerlendiriliyorsun mesela bende vardiyalı çalışamaz yazıyor nöbete girmiyorum.kafana takma engelliye sağlığını tehlikeye sokacak iş yükü verilmiyor

cidden çok teşekkür ederim bi kaç gündür kafama takmıştım çok çok teşekkürler :rolleyes:

Üst Alt