Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS hazırlık lise için kitap önerileriniz..?

gesees

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ekpss sınavına hazırlık lise için kitap önerileriniz

ortaöğretim ve önlisans ekpss murat yayınları bu kitabı almanı tavsiye ederim konu anlatımları güzel ve anlaşılır çıkmış sorular ve örnek sorular artı deneme sınavları kitabın içinde var fiyatıda 45 tl yanlış hatırlamıyorsam iki kitap halinde zaten birisi Türkçe Matematik diğeri Tarih Türkiye Coğrafyası Temel yurttaşlık bilgisi

sense saol dostum

adanada aradım murat yayınları yok kitapsanda zor bela bir kitap seç yayınlarını buldum hevesle aldım eve geldim 5 para etmez siz almayın başka kaynaklara bakın

ekpss için calısma kitapı önerisi

merhaba sınava az kaldı hangı kitapdan calısabılırız ben lise mezunuyum.

kapadokya yada mağiref yayınlarının deneme sınavlarını alan oldu mu ? Yada başka bır yayın evı deneme sınavı çıkardı mı ? Çünkü pagem akedemide ki önlisans soruları ortaöğretimden daha basıt ve hatalı cevaplar var burdan ındırdıgımız

Kapadokya Soru Bankası
Kitapseç Konu Anlatımı için aldım.

Ekpss Lisans a hazırlanıyorum. Tarih ve vatandaşlık için konu anlatımlıdan çalımak için biraz göz gezdirdim ama çok üstten anlatmış. Doğrusunu söylemek gerekirse benim de istediğim buydu. Detaylarda boğulmaya gerek yok bu saatten sonra. Türkçe mat için bol bol soru çözmeyi düşünüyorum. Eğer bu söylediklerimi yapabilirsem iyi br puan neden olmasın.

data yayınları iyi süre azaldı özet anlatmış data yayınları yeterli bi kaynak ben ondan çalışıyorum.

Üst Alt